ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ντιμπέιτ στην ΕΡΤ με τους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Αθηναίων ζητά ο Χάρης Δούκας

Με επιστολή του υπογραμμίζει τον θεσμικό ρόλο που καλείται να παίξει η δημόσια τηλεόραση για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων

Ντιμπέιτ στην ΕΡΤ με τους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Αθηναίων ζητά ο Χάρης Δούκας

Ντιμπέιτ με τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους του συνταγματικού τόξου στην Αθήνα ζητά ο Χάρης Δούκας, ο οποίος έστειλε πριν από λίγο σχετική επιστολή στον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα για να οργανώσει μια τηλεμαχία στο στούντιο της Αγίας Παρασκευής.

Ο Χ.Δούκας τονίζει με την επιστολή του τη σημασία της όσο το δυνατόν καλύτερης ενημέρωσης των πολιτών για τα δρώμενα στην Αθήνα με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη. Ως επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» υπογραμμίζει την ανάγκη διεξαγωγής της τηλεμαχίας και τον θεσμικό ρόλο που καλείται να παίξει η δημόσια τηλεόραση για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων.

Το κείμενο της επιστολής του Χάρη Δούκα -τον συνδυασμό του οποίου στηρίζει μεταξύ άλλων το ΠΑΣΟΚ- είναι το εξής:

Προς: Πρόεδρο της ΕΡΤ, κ. Κωνσταντίνο Ζούλα

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2023

Aξιότιμε κ. Ζούλα,

ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» προτείνω τη διοργάνωση τηλεμαχίας σε στούντιο της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Η δημόσια τηλεόραση, λόγω του θεσμικού της ρόλου, καλείται να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αναμένουμε την απάντησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής της τηλεμαχίας και για τον καθορισμό των θεματικών ενοτήτων, με γνώμονα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Αθήνας.

Σας ευχαριστώ, εκ των προτέρων.

Χάρης Δούκας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.