ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Δήμος Σουλίου καταγγέλλει βανδαλισμούς στις πηγές Αχέροντα

Βανδάλισαν το τοπίο γράφοντας με σπρέι στους βράχους

Ο Δήμος Σουλίου καταγγέλλει βανδαλισμούς στις πηγές Αχέροντα

Ο Δήμος Σουλίου προβαίνει σε επιδιορθωτικές ενέργειες στα σπασμένα ξύλινα καθίσματα και τραπέζια στο μονοπάτι που οδηγεί στις Πηγές Αχέροντα και αξιοποιούνται ως σημεία ξεκούρασης των επισκεπτών στη περιοχή. Παράλληλα, επαναφέρει τα βράχια στη φυσική τους μορφή μετά από συνθήματα που γράφτηκαν με σπρέι.

Για τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν ενημέρωσαν την Δημοτική Αρχή επισκέπτες στη περιοχή. Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για όλους καθώς είναι ένα πρωτόγνωρο περιστατικό στα χρονικά της περιοχής.

Ενόψει μάλιστα της έναρξης της πολυαναμενόμενης τουριστικής περιόδου και ενώ γίνεται προσπάθεια για την ανάδειξη των πολιτιστικών και οικολογικών ευαισθησιών της πλειονότητας των πολιτών, μια μικρή ομάδα ατόμων όπως φαίνεται κατάφερε να καταστρέψει και να δυσφημίσει το τοπίο σε έναν από τους ομορφότερους και τουριστικότερους προορισμούς, τις πηγές Αχέροντα, του Δήμου Σουλίου.

Στην ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Μια μικρή ομάδα ασεβών ατόμων, χωρίς περιβαλλοντική συνείδηση και παιδεία, αφού πρώτα κατέστρεψε τις κατασκευές που είχαν τοποθετηθεί για την ξεκούραση των επισκεπτών (ξύλινα καθίσματα, τραπέζια κλπ.), στη συνέχεια προέβει στην αναγραφή υβριστικών συνθημάτων, τόσο σε βράχους όσο και σε κορμούς πλατάνων κατά μήκος του μονοπατιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τη συγνώμη της προς τους επισκέπτες που αντίκρισαν αυτή την λυπηρή εικόνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.