ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πρωτοφανές περιστατικό στον Άλιμο: Ο δήμαρχος ξήλωσε με κομπρεσέρ δάπεδο καφετέριας

Καταγγέλλει καταπάτηση εκτάσεων του δήμου

Πρωτοφανές περιστατικό στον Άλιμο: Ο δήμαρχος ξήλωσε με κομπρεσέρ δάπεδο καφετέριας

Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ του Δήμου Αλίμου και επιχειρηματία που εκμεταλλεύεται γνωστό κατάστημα στην παραλιακή.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, καταγγέλλει καταπάτηση εκτάσεων του δήμου με τραπεζοκαθίσματα και με χώρο πάρκινγκ, και επιχειρεί να επαναφέρει στους δημότες τους χώρους, κερδίζοντας μάλιστα και ασφαλιστικά μέτρα.

«Πραγματικά, ζούμε το θέατρο που παραλόγου. Δεν νοείται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα το 2023 να υπάρχουν καταπατημένες κοινόχρηστες εκτάσεις πρασίνου, που έπρεπε να είναι στη χρήση των πολιτών, και να προσπαθούν κάποιοι αυθαίρετα να τις μετατρέψουν σε δικό τους χώρο», δήλωσε ο κ. Κανδύλης.

«Δεν νοείται, βεβαίως, να κάνουμε νόμιμες εργασίες ως δήμος για να αποκαταστήσουμε τη μορφή κοινόχρηστων χώρων και ο επιχειρηματίας με έναν τρόπο πολύ καταχρηστικό και κακόπιστο να φωνάζει την Αστυνομία και να κάνει μηνύσεις, ώστε να εμποδίσει τις νόμιμες διεργασίες», κατήγγειλε ο κ. Κονδύλης, ο οποίος εμφανίστηκε με κομπρεσέρ να ξηλώνει δάπεδο.

Όπως τόνισε, ο δήμαρχος Αλίμου έχει τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του επιχειρηματία σε κοινόχρηστο χώρο. «Έρχεται κάθε μέρα η Αστυνομία, δεν σταματάει τις ενέργειες γιατί είναι νόμιμες, επειδή όμως επιθυμεί ο επιχειρηματίας να υποβάλει μηνύσεις, παίρνει κάθε μέρα στο αστυνομικό τμήμα τους εργάτες του Δήμου Αλίμου, δεν τους κρατάει αυτόφωρο, αλλά μέχρι να γίνουν οι ανταλλαγές μηνύσεων και όλες οι διατυπώσεις έχει χαθεί η εργάσιμη μέρα», είπε.

«Με την τακτική του αυτή ο επιχειρηματίας έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την Αστυνομία, και τελικά η Αστυνομία, αντί να προστατεύσει εμάς, έχει καταλήξει να εξυπηρετεί τις στοχεύσεις του επιχειρηματία», κατήγγειλε ο δήμαρχος Αλίμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.