ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ρίχνεται στον… «στίβο» της πολιτικής ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης – Θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Γ.Πατούλη

Ο διεθνής σέντερ αφήνει το μπάσκετ και ετοιμάζεται να «κατέβει» στην πολιτική

Ρίχνεται στον… «στίβο» της πολιτικής ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης – Θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Γ.Πατούλη

Στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου θα «κατέβει» ο πρώην διεθνής σέντερ Σοφοκλής Σχορτσιανίτης , με το όνομά του να ξεχωρίζει στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ως υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Νότιου Τομέα Αθηνών.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στην οικογένεια της “Νέας Αρχής” τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, έναν καλαθοσφαιριστή διεθνώς αναγνωρισμένο που έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό Ο Σοφοκλής είναι ένα παιδί με ταλέντο και “χρυσή” καρδιά, που τίμησε τη χώρα μας σε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, χαρίζοντας στην πατρίδα μας διακρίσεις. Με μεγάλη ικανοποίηση τον καλωσορίζω στην ομάδα μας και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει πολλά και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλωστε, ο Σοφοκλής έχει αποδείξει πως ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Ενωμένοι, με σχέδιο και όραμα θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να γίνει η Αττική μας, Περιφέρεια-Πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Καλωσορίζω τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στη Νέα Αρχή για την Αττική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.