ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συναντήθηκαν Κ.Ζαχαριάδης και Χ.Δούκας: «Εφικτή η ανατροπή – Ζητούμενο είναι να ηττηθεί ο Κ.Μπακογιάννης» (φώτο)

Η συνάντησή τους διήρκησε λίγο λιγότερο από μια ώρα και έγινε σε καλό κλίμα

Συναντήθηκαν Κ.Ζαχαριάδης και Χ.Δούκας: «Εφικτή η ανατροπή – Ζητούμενο είναι να ηττηθεί ο Κ.Μπακογιάννης» (φώτο)

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο επικεφαλής της παράταξης Ανοιχτή Πόλη, Κώστας Ζαχαριάδης, συναντήθηκαν νωρίτερα σήμερα ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, και τόνισαν πως «είναι εφικτή η ανατροπή και ζητούμενο είναι να ηττηθεί ο Κώστας Μπακογιάννης».

Η συνάντησή τους διήρκησε λίγο λιγότερο από μια ώρα και έγινε σε καλό κλίμα.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ζαχαριάδης έθεσε τρία σημαντικά θέματα, το περιβαλλοντικό – ενεργειακό, το real estate και το θέμα της ΠΥΡΚΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρές συμφώνησαν πάνω σε αυτά τα θέματα.

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Ζαχαριάδης απεύθυνε ένα κάλεσμα συμμετοχής στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, ενόψει του β’ γύρου των εκλογών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κ.Ζαχαριάδης, αναφέρθηκε με αιχμή και στο κάλεσμα του ΚΚΕ να απέχουν τα μέλη του από την εκλογική διαδικασία του β’ γύρου, λέγοντας ότι είναι αδιανόητο και πολιτικά απαράδεκτο οι παρατάξεις να νίπτουν τας χείρας τους και να προτρέπουν σε λευκό/άκυρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.