ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ: «Πάμε δυναμικά» έγραψε ο Κ.Ζαχαριάδης μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Αθηναίων

Ο Κώστας Ζαχαριάδης «επικράτησε» του Νίκου Φίλη για δύο ψήφους

ΣΥΡΙΖΑ: «Πάμε δυναμικά» έγραψε ο Κ.Ζαχαριάδης μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο Αθηναίων

Ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι και επίσημα ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων.

Η υποψηφιότητά του εγκρίθηκε με δύο ψήφους διαφορά από τον Νίκο Φίλη, ενώ δεν ευοδώθηκε το ενδεχόμενο στήριξης της υποψηφιότητας του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά.

Η υποψηφιότητά του Κώστα Ζαχαριάδη εγκρίθηκε στη διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας που διενεργήθηκε στην Πολιτική Γραμματεία και «επικράτησε» του Νίκου Φίλη για δύο ψήφους.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το κομματικό χρίσμα στον Δήμο της Αθήνας ο Κώστας Ζαχαριάδης αναφέρει:

«Ξεκινάμε δυναμικά! Πρόθεση μου είναι η πολιτική μάχη για την Αθήνα να γίνει στο πεδίο ενός οράματος και ενός σχεδίου για την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των εκατομμυρίων επισκεπτών της πρωτεύουσας. Αθήνα δημιουργική, συμμετοχική πρωτεύουσα αλληλεγγύης και συμπερίληψης. Σήμερα η Αθήνα είναι πληγωμένη από άστοχες και αποτυχημένες αποφάσεις της σημερινής δημοτικής αρχής.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.