ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης για τον εκβιασμό της Ο.Πολίτη με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες: «Θέλουν να με βλάψουν»

«Ο σεξισμός και το bullying μας αφορούν όλους», είπε ο δικηγόρος της

Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης για τον εκβιασμό της Ο.Πολίτη με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες: «Θέλουν να με βλάψουν»

Τον έναν από τους δράστες της υπόθεσης εκβιασμού με τις γυμνές, μονταρισμένες φωτογραφίες της αντιδημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγας Πολίτη, ταυτοποίησαν οι Αρχές.

«Έχει ταυτοποιηθεί ήδη ο πρώτος από αυτούς που μεθόδευσαν και εκτέλεσαν αυτή την πράξη, γιατί δεν είναι μόνο ένας», είπε ο δικηγόρος της αντιδημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», προσθέτοντας πως οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν «την ηθική μιας γυναίκας με ανώνυμα emails και πληρωμένες καταχωρήσεις».

«Το γαργαλιστικό περιεχόμενο εξιτάρει τον μέσο άνθρωπο. Η κυρία Πολίτη θα δικαιωθεί αλλά η ρετσινιά μένει σε τέτοιου είδους θέματα. Μέχρι τότε θα λοιδορείται, θα συκοφαντείται και θα γίνετε αντικείμενο κουτσομπολιού», υπογράμμισε.

Από την πλευρά της, η Όλγα Πολίτη δηλώνει σοκαρισμένη, αλλά αποφασισμένη να μην υποκύψει σε εκβιασμούς. Γι΄αυτό και από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έσπευσε να καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

«Ο σεξισμός και το bullying μας αφορούν όλους. Αν μια γυναίκα αποφασίσει να κάνει μια γυμνή φωτογράφιση δεν είναι κακό. Αυτό δεν την αποκλείει από το να είναι επιχειρηματίας, πολιτικός», αναφέρει, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι εκείνη στις φωτογραφίες.

«Επειδή στα emails αναφέρουν για σκάφη, καθώς ασχολούμαι με το yachting προσπαθούν να βλάψουν και τη δουλειά μου, όχι μόνο την πολιτική μου ιδιότητα», εξηγεί, συμπληρώνοντας ότι: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες. Θα ήθελα να μου στείλουν κι άλλα όσες έχουν αντιμετωπίσει ή αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο. Να μην φοβούνται να μιλήσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.