ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το ζεϊμπέκικο εκλεγμένου δημάρχου στη Χαλκιδική που προκάλεσε την αντίδραση των αντιπάλων του (βίντεο)

Οι αντίπαλοί του κάνουν λόγο για προσβολή και υποβάθμιση κλίματος και πολιτικής αντιπαράθεσης σε επίπεδο πεζοδρομίου

Το ζεϊμπέκικο εκλεγμένου δημάρχου στη Χαλκιδική που προκάλεσε την αντίδραση των αντιπάλων του (βίντεο)

Στην Συκιά Χαλκιδικής ο οριακά νικητής των δημοτικών εκλογών Γιάννης Μαλλίνης γιόρτασε τη νίκη του με ένα ζεϊμπέκικο σε δημόσιο χώρο.

Ωστόσο καθώς έφερνε τις στροφές, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε υποψήφιος με τον συνδυασμό του, όχι μια, αλλά δύο φορές, σταματά τις φιγούρες και γυρνώντας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση κάνει μια χειρονομία, που άναψε φωτιές στην περιοχή.

Οι αντίπαλοι του που θεώρησαν ότι ήταν οι αποδέκτες των κινήσεων του, κάνουν λόγο για προσβολή και υποβάθμιση κλίματος και πολιτικής αντιπαράθεσης σε επίπεδο πεζοδρομίου.

Σε ανάρτησή του, μετά την εκλογική του νίκη, ο Γιάννης Μαλλίνης έγραψε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Επιτέλους άνθρωποι με όρεξη και τιμιότητα! Σας ευχαριστώ».

Ο Γ.Μαλλίνης με την ενσωμάτωση 100% των ψήφων λαμβάνει 50,88 % έναντι 49,12 % του πρώην δημάρχου Γιάννη Τζίτζιου και κερδίζει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Σιθωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.