ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: O A.Μπέος έβρεξε με τη μάνικα πολίτη έξω από εκλογικό κέντρο αντιπάλου του (βίντεο)

Τι λέει ο πολίτης που... έγινε μούσκεμα

Βόλος: O A.Μπέος έβρεξε με τη μάνικα πολίτη έξω από εκλογικό κέντρο αντιπάλου του (βίντεο)

Ένα παράξενο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής μεταξύ του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και γνωστού δικηγόρου της πόλης έξω από εκλογικό κέντρο αντιπάλου του νυν δημάρχου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αχιλλέας Μπέος με κίτρινες γαλότσες στέκεται δίπλα σε έναν υπάλληλο του δήμου που καθαρίζει τις λάσπες από τον δρόμο στην οδό Δημητριάδος μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαπέτρου. Ξαφνικά σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται αρπάζει για λίγο τη μάνικα και να τη στρέφει προς το πεζοδρόμιο.

Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσε ο δικηγόρος Γιώργος Ταταριώτης, ο οποίος και βράχηκε, με μια γυναίκα να ακούγεται στο βίντεο να λέει πως «παιδιά τον έβρεξε επίτηδες», ενώ προτείνει στον βρεγμένο δικηγόρο να του κάνει μήνυση.

Ο Μπέος παραμένει στο σημείο χωρίς να αντιδράει στο σκηνικό, ενώ δείχνει να αντιδράει μόνο όταν ακούει κάποιους να διαπληκτίζονται στο πεζοδρόμιο και σπεύδει να απομακρύνει έναν άνδρα με λευκή μπλούζα.

Από την πλευρά της η δικηγόρος Μαρίνα Μωραϊτου, καταγγέλλει ότι φάνηκε καθαρά πως ο Μπέος περίμενε αντίδραση για να προκληθεί φασαρία, καθώς συνοδευόταν από κουστωδία δημοτικών συμβούλων του. Ο Γ.Ταταριώτης κάλεσε την αστυνομία και ο δήμαρχος Βόλου παρέμενε απέναντι από το εκλογικό του αντιπάλου του. Όταν έφτασε η αστυνομία ο Αχιλλέας Μπέος πλησίασε τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είπε: “Πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ”.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες που στην πλειοψηφία τους ήταν δικηγόροι, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο του συναδέλφου τους Νίκου Παπαπέτρου, όπως και ο Γ.Ταταριώτης, ο Μπέος και η συνοδεία του δεν αποχωρούσαν αναμένοντας να υπάρξει αντίδραση. Ωστόσο σε κανένα σημείο του βίντεο δεν φαίνεται να αντιδρά ο δήμαρχος Βόλου.

Η Μ.Μωραϊτου δήλωσε: «Εμείς είδαμε τον Α. Μπέο να περνάει από την Δημητριάδος με δυο υδροφόρες και να τον ακολουθεί ένας κάμεραμαν σκαρφαλωμένος στην υδροφόρα, μαζί με τους συμβούλους και κάποιους συνοδούς του. Ούτε κανείς ενδιαφέρθηκε, ούτε κανείς νοιάστηκε, για την παρουσία του. Αμέσως μετά συνέβησαν όσα σας περιγράφω»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δικηγόρος που βράχηκε μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης για να υποβάλλει μήνυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.