ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χ.Δούκας: «Οι Δήμαρχοι πρέπει να έχουν την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης ως προτεραιότητα στην ατζέντα τους»

Ο X.Δούκας σε ανάρτησή του στο twitter, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στο γαλλικό μέσο

Χ.Δούκας: «Οι Δήμαρχοι πρέπει να έχουν την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης ως προτεραιότητα στην ατζέντα τους»

Ο Χάρης Δούκας, λίγες ημέρες μετά την συμμετοχή του στη Σύνοδο για το κλίμα στο Ντουμπάι (COP 28) παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα «La Gazette des communes».

«Οι Δήμαρχοι πρέπει να έχουν την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης ως προτεραιότητα στην ατζέντα τους» τόνισε ο εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων.

Ο X.Δούκας σε ανάρτησή του στο twitter, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στο γαλλικό μέσο.

«Πρέπει να βρίσκονται και αυτοί (δήμαρχοι) στο τραπέζι των διεθνών διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων, ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα επικρατεί μία bottom-up προσέγγιση στη λήψη των αποφάσεων. Η Αθήνα θα πρωτοστατήσει σε παγκόσμιο επίπεδο για να αλλάξει το παράδειγμα στην κλιματική δράση.» τόνισε ο εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων που σε λίγες ημέρες αναλαμβάνει καθήκοντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.