ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Μανωλάκου σε Μ.Χρυσοχοΐδη: «Αδιανόητη η εκδήλωση δεύτερης πυρκαγιάς στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας»

«Μαζί με την διερεύνηση των αιτιών των πυρκαγιών, να ληφθούν όλα τα μέτρα για να καλυφθούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου»

Δ.Μανωλάκου σε Μ.Χρυσοχοΐδη: «Αδιανόητη η εκδήλωση δεύτερης πυρκαγιάς στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας»

Η βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου, είχε επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Η κυρία Μανωλάκου σημείωσε πως είναι «αδιανόητο να εκδηλώνονται μέσα σε λίγες μέρες δύο φωτιές στο ίδιο νοσοκομείο, με μεγάλους κινδύνους για τους ασθενείς, τους υγειονομικούς και όλο το προσωπικό, το οποίο μάλιστα προστρέχει για την κατάσβεσή τους», ενώ κατήγγειλε την έλλειψη μέτρων πυρασφάλειας.

Τέλος, η βουλευτής του ΚΚΕ ζήτησε «μαζί με την άμεση διερεύνηση των αιτιών των πυρκαγιών, να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να καλυφθούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου Νίκαιας σε σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, με ολοκληρωμένο σχέδιο πυρασφάλειας, ώστε να επαναλειτουργήσουν με ασφάλεια όλες οι κλινικές»

Τρεις φωτιές σε ένα 24ωρο

Τέσσερις φωτιές μέσα σε λίγα 24ωρα εκδηλώθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ πληθαίνουν οι καταγγελίες για έλλειψη μέτρων και μέσων πυρασφάλειας. Οι τρεις από αυτές μάλιστα σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών.

Ειδικότερα, την Παρασκευή περίπου στις 23.30, στον συνδετικό διάδρομο μεταξύ ΤΕΠ και Κτιρίου Μαντούβαλου του νοσοκομείου, εκδηλώθηκε φωτιά από άγνωστα αίτια σε συστάδα χαρτόκουτων.

Στη 01.40 του Σαββάτου, εστία πυρκαγιάς εντοπίστηκε σε χώρο της Α’ Χειρουργικής Κλινικής σε σωρό χαρτιών.

Στις 04.30 της ίδιας μέρας, άλλη εστία πυρκαγιάς εκδηλώθηκε σε  εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου, κοντά στη σκάλα εισόδου του οικήματος όπου στεγάζονται οι κοιτώνες των γιατρών, σε κάδο ακάθαρτου ιματισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχε προηγηθεί στις 17 Αυγούστου, πυρκαγιά από άγνωστη αιτία σε θάλαμο της χειρουργικής κλινικής στο δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν θάλαμοι ασθενών και με τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν ότι τα νοσοκομεία λειτουργούν χωρίς να εξασφαλίζουν καν τις βασικές συνθήκες ασφάλειας για προσωπικό και ασθενείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.