Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Πολίτες αποδοκίμασαν την Κ.Σακελλαροπούλου στο Πολυτεχνείο (βίντεο)

Της φώναζαν συνθήματα όταν κατέθετε το στεφάνι - Επίσκεψη 45 δευτερολέπτων από την ΠτΔ

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Πολίτες αποδοκίμασαν την Κ.Σακελλαροπούλου στο Πολυτεχνείο (βίντεο)

Πουθενά δεν μπορούν να σταθούν πλέον τα κυβερνητικά στελέχη ή πολιτικά πρόσωπα που συνδέονται στην συνείδηση του κόσμου με την κυβέρνηση (όπως η ΠτΔ), καθώς πολίτες αποδοκίμασαν το πρωί της Πέμπτης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου όταν πήγε στο Πολυτεχνείο να καταθέσει στεφάνι για τους εορτασμούς της 17ης Νοεμβρίου.

Αποτέλεσμα του «γιουχαρίσματος», ήταν η επίσκεψη της ΠτΔ, να κρατήσει μόλις 45 δευτερόλεπτα.

Μπήκε, άφησε το στεφάνι, έμεινε όρθια για 9 δευτερόλεπτα μπροστά στο μνημείο κι αποχώρησε εν μέσω συνθημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί όπως σας αναφέραμε χθες στο pronews.gr, και ο Θάνος Πλεύρης δέχθηκε χθες αποδοκιμασίες από υγειονομικούς κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κοζάνη.

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου υπήρξε η αρχή του τέλους για την επτάχρονη δικτατορία και θεμέλιο της Μεταπολίτευσης. Συμβολίζει την πολιτική ελευθερία και μας υπενθυμίζει ότι ο αγώνας για τη δημοκρατία είναι διαρκής και απαιτητικός», ανέφερε η κ. Σακελλαροπούλου στη δήλωσή της και πρόσθεσε: «Τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων, τους φοιτητές και τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, αναγνωρίζουμε το χρέος μας να διαφυλάξουμε την ποιότητα των θεσμών και την ανοικτή προοπτική της κοινωνίας μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.