ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΔΕΘ 2022: «Νίκη» Αλ.Τσίπρα στην τηλεθέαση έναντι του Κ.Μητσοτάκη – Οι πολίτες προτίμησαν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

Μειωμένο ενδιαφέρον για την ομιλία του πρωθυπουργού

ΔΕΘ 2022: «Νίκη» Αλ.Τσίπρα στην τηλεθέαση έναντι του Κ.Μητσοτάκη – Οι πολίτες προτίμησαν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ

«Νίκη» του Αλέξη Τσίπρα έναντι του Κ.Μητσοτάκη, στη «μάχη» της τηλεθέασης της ΔΕΘ 2022, δείχνουν τα σχετικά στοιχεία και αυτό σημαίνει πως ο κόσμος βρίσκει πιο ενδιαφέροντα αυτά που λέει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Nielsen, τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησαν περισσότεροι τηλεθεατές, από ό,τι την αντίστοιχη του Κυριάκου Μητσοτάκη, την περασμένη Κυριακή (11/9).

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης 11,5% ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε στο 9,6%.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναδείχθηκε νικητής και στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 7,8%, το οποίο φαίνεται να «γύρισε την πλάτη» στον πρωθυπουργό, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης 6,7%στην ίδια κατηγορία.

Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν στην ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε ολόκληρες τις συνεντεύξεις Τύπου, καθώς τα υπόλοιπα κανάλια έδειξαν μόνο αποσπάσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτά ο Αλέξης Τσίπρας συγκέντρωσε μεγαλύτερο ποσοστό στο OPEN (4,5%) και στο Mega (7,4%), έναντι 3,3% και 6,9%, αντίστοιχα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.