Διακόπηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής – Ένταση στην δικαστική αίθουσα

Για δικονομικούς λόγους έγινε η διακοπή

Διακόπηκε η δίκη της Χρυσής Αυγής – Ένταση στην δικαστική αίθουσα

Αναταραχή επικράτησε νωρίτερα στη δίκη σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο της Χρυσής Αυγής, όταν ένα μέρος των συγκεντρωμένων υποστηρικτών των πρώην βουλευτών του κόμματος, φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη και του Γιάννη Λαγού και η Μάγδα Φύσσα ζητούσε από τους αστυνομικούς να βρουν έναν τρόπο για να τους σταματήσουν.

Με τη διακοπή της δίκης προκειμένου να συζητήσουν επί δικονομικών ζητημάτων, συγκεντρωμένοι στο ακροατήριο –υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη- φώναξαν το σύνθημα «Ηλία θυμήσου, είμαστε μαζί σου» ενώ εκσφενδονίστηκε και ένα μπουκάλι από τους οπαδούς της οικογένειας Φύσσα.

Νωρίτερα, η υπεράσπιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, αφού προσκόμισε το σχετικό πληρεξούσιο για τη νομιμοποίηση της ζήτησε τα έγγραφα, που σχετίζονται με τα αποδεικτικά της κλήτευσης του, προκειμένου, εφόσον χρειαστεί, να επανέλθει με σχετικό αίτημα μη νόμιμης κλήτευσης του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για πρώτη φορά ο Νίκος Μιχαλολιάκος παρίσταται δικονομικά σήμερα. Διατείνεται ότι ποτέ δεν έλαβε γνώση του αποδεικτικού της κλήσης. Ο κ. Μιχαλολιάκος βρισκόταν στη ΜΕΘ από 12 μέχρι 22 Μαΐου 2022. Αγνοεί παντελώς ποιος παρέλαβε την κλήση για λογαριασμό του γιατί ο ίδιος διατείνεται ότι δεν έλαβε γνώση» είπε ο εκ των συνηγόρων του Δημήτρης Παπαδέλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.