ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήλωνε ότι μετέδιδε από την Μόσχα αλλά ήταν στην Κυψέλη: Διαγραφή Ζούλα, Καφαράκη και Τρουπή από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ

Κατηγορήθηκαν για παραπλάνηση της κοινής γνώμης

Δήλωνε ότι μετέδιδε από την Μόσχα αλλά ήταν στην Κυψέλη: Διαγραφή Ζούλα, Καφαράκη και Τρουπή από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ

«Ένοχοι» για την υπόθεση του δημοσιογράφου Αχιλλέα Πατσούκα, κρίθηκαν από το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ τα τέσσερα στελέχη της ΕΡΤ που κατηγορήθηκαν για παραπλάνηση της κοινής γνώμης, καθώς ο ανταποκριτής της δημόσιας τηλεόρασης είχε παρουσιαστεί σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές να μεταδίδει από τη Μόσχα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινή για τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, είναι διαγραφή τριών μηνών, για τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης, Φώτης Καφαράκης και τον διευθυντή Ειδήσεων, Γιάννης Τρουπής, από έξι μήνες και δύο μήνες για την προϊσταμένη του εξωτερικού δελτίου της δημόσιας τηλεόρασης, Άννα Παπασωτηρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας φέρεται να έπεσε «στα μαλακά», αν και ο Αχιλλέας Πατσούκας κατά την κατάθεσή του ενώπιον του Πειθαρχικού είχε υποστηρίξει ότι τον Ιανουάριο – πριν δημοσιοποιηθεί η υπόθεση – είχε υποβάλλει προφορική παραίτηση στον Κωνσταντίνο Ζούλα, η οποία δεν έγινε δεκτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.