ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; – Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα που δίνουν στοιχηματικές και δημοσκοπήσεις

«Περίπατο» Σ.Κασσελάκη δείχνουν τα πάντα

Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; – Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα που δίνουν στοιχηματικές και δημοσκοπήσεις

Αντίστροφα μετράμε για τις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη αποφασίσει για τον νικητή. 

Αυτός θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος δίνεται με απόσταση κάτω από το 1,20 (!), χαρακτηριστικό είναι ότι στοιχηματικές τον δίνουν μέχρι και με 1,14! 

Πρόκειται για όντως εντυπωσιακές αποδόσεις, καθώς δείχνουν ότι ο Κασσελάκης είναι το τεράστιο φαβορί για τη νίκη και είναι σχεδόν απίθανο να ανατρέψει την κατάσταση η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία δίνεται σε απόδοση περίπου 5. 

Να θυμίσουμε ότι μετά το τέλος του α’ γύρου οι στοιχηματικές εταιρείες έδιναν 1.65 στον Σ.Κασσελάκη και περίπου 2.15 στην Ε.Αχτσιόγλου.

«Περίπατο» Σ.Κασσελάκη δείχνει και η δημοσκόπηση της Real Polls που δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Στη δεύτερη δημοσκόπηση προβλέπει άνετη επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στο δεύτερο και τελικό γύρο των εκλογών για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίσετε» το 53,7% απαντάει Στέφανο Κασσελάκη και το 38,4% Εφη Αχτσιόγλου, ενώ 7% δεν έχει αποφασίσει.

Εντυπωσιακή είναι η διαφορά στην ερώτηση «ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει». Εκεί το 73% απαντάει Στέφανος Κασσελάκης και μόνο 16,7% Εφη Αχτσιόγλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.