ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δύσκολες ώρες για τον Ευάγγελο Αντώναρο: Πέθανε στα 99 της η μητέρα του

«Πάει να συναντήσει τον αγαπημένο της Αρχέλαο, τον γιό της κι αδελφό μου, τον Μάνο, την ευχαριστώ για όσα μου έδωσε», γράφει σε ανάρτησή του

Δύσκολες ώρες για τον Ευάγγελο Αντώναρο:  Πέθανε στα 99 της η μητέρα του

Σε ηλικία 99 ετών πέθανε την Πέμπτη η μητέρα του Ευάγγελου Αντώναρου, Γεωργία.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook, όπου γνωστοποίησε το γεγονός, ότι «η αγαπημένη μας Γεωργίτσα έφυγε σήμερα αργά το μεσημέρι από κοντά μας. Ήσυχα. Χωρίς να υποφέρει».

antonaros_3

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Αντώναρος αναφέρει ότι η μητέρα του, «πάει να συναντήσει τον αγαπημένο της Αρχέλαο, τον γιό της κι αδελφό μου, τον Μάνο. Την ευχαριστώ για όσα μου έδωσε απλόχερα στα κοντά 99 χρόνια της ζωής της. Κυρίως αγάπη. Εφόδια ζωής. Αρχές και αξίες. Και κυρίως την “οδηγία ζωής” να σκέφτομαι ελεύθερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, είχε αναφερθεί στην υγεία της μητέρας του λέγοντας ότι δεν είναι καλή και πως «δίνει την πιο κρίσιμη μάχη της ζωής της». «Είμαι κοντά της είναι αγωνίστρια», είχε προσθέσει.

antonaros1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.