ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Αποστολάκης για το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας του Σ.Κασελάκη: «Θα πρέπει να συμπεριφερθεί ανάλογα»

«Ξεκαθάρισα την ίδια ημέρα πως η θητεία στην Ελλάδα είναι σημαντική»

Ε.Αποστολάκης για το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας του Σ.Κασελάκη: «Θα πρέπει να συμπεριφερθεί ανάλογα»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Αποστολάκης σε ερώτηση για το αν θα πάει στρατό ο Σ.Κασσελάκης τους επόμενους έξι μήνες είπε πως «θα πρέπει να συμπεριφερθεί ανάλογα» δηλαδή να κάνει ότι προβλέπεται από τη νομοθεσία.

«Ξεκαθάρισα την ίδια ημέρα για το θέμα της κοινωνικής θητείας που είπε ο κ. Κασσελάκης. Το θέμα της θητείας για την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ποντάρουν πάρα πολύ στη θητεία» τόνισε ο ένας εκ των στενών συνεργατών του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Δεκατιανοί».

Σημείωσε πως η προσπάθεια είναι να είναι όσο γίνεται περισσότερο αποδοτική και αποτελεσματική η θητεία στο στρατό.

 Στην ερώτηση αν έχει πάει στο στρατό ο κ. Κασσελάκης, ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε πως ήταν στο εξωτερικό, ακολούθησε τη διαδικασία αυτή που του δίνει ο νόμος και τώρα τι θα κάνε από εδώ και μετά είναι μια άλλη υπόθεση.

Στην επισήμανση του δημοσιογράφου ότι αν παραμείνει ο κ. Κασσελάκης στη χώρα για έξι μήνες εκ των πραγμάτων θα κληθεί να πάει στρατό, ο πρών υπουργός Άμυνας απάντησε: «Δεν το ξέρω. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να συμπεριφερθεί κι ανάλογα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα φραστικά του ολισθήματα, ο κ. Αποστολάκης είπε πως τα ελληνικά του κ. Κασσελάκη είναι τέτοια που ενδεχομένως να μην βρήκε την κατάλληλη λέξη, ότι υπήρχε η στιγμή της έντασης της συνέντευξης. Δεν είναι ένδειξη πόσο ξέρει τα εθνικά θέματα, πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.