ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Σαρρή: «Θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Κασσελάκη και ας ήμουν και στο γραφείο του να το καθάριζα με ένα φτερό»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο έρωτας Κασσελάκης» είπε

Ε.Σαρρή: «Θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Κασσελάκη και ας ήμουν και στο γραφείο του να το καθάριζα με ένα φτερό»

Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Έφη Σαρρή σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, δηλώνοντας μάλιστα ανοιχτά την πρόθεσή της να κατέβει μαζί του στις εκλογές, ακόμη και να του καθαρίζει το γραφείο του.

«Είμαι… πλαστικοποιημένη, δεν με βλέπετε; Περνάω τα Χριστούγεννα τραγουδώντας, δεν ξέρω να κάνω μελομακάρονα. Ας μην με παντρευτεί κανείς, δεν κάνω για σπίτι», είπε αρχικά με το ιδιαίτερο χιούμορ της η Έφη Σαρρή.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο έρωτας Κασσελάκης. Ήρθε στην Ελλάδα, τον ερωτεύτηκαν όλοι, έπεσαν κάτω, πήρε ένα κόμμα, όπου να ‘ναι θα τα πάρει όλα. Εννοείται ότι θα τον ερωτευόμουν. Τι άλλο θέλεις από έναν άντρα για να τον ερωτευτείς; Πλούσιος, όμορφος, έξυπνος, γυμνασμένος», απάντησε στη συνέχεια η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση που της έγινε.

«Δηλαδή πραγματικά δεν ξέρω πώς έκανε αυτό το βήμα και ήρθε στην Ελλάδα και δεν τον πήρε το Hollywood», σχολιάζει η Έφη Σαρρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σε ένα ενδεχόμενο να κατέβαινε ξανά στις εκλογές – μετά την πρώτη και μοναδική της έως τώρα προσπάθεια το 2007 – η Έφη Σαρρή απαντά μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Εννοείται ότι θα κατέβαινα στις εκλογές με τον Στέφανο Κασσελάκη. Δεν θέλω υπουργείο. Στο γραφείο του να με είχε να του το καθάριζα εκεί πέρα με το φτερό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.