ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Τσακαλώτος: «Είμαστε μία κυβερνώσα αριστερά, που δεν σκοπεύει σε ηρωικές ήττες, αλλά στις νίκες»

Δηλώσεις από την Πάτρα

Ε.Τσακαλώτος: «Είμαστε μία κυβερνώσα αριστερά, που δεν σκοπεύει σε ηρωικές ήττες, αλλά στις νίκες»

«Είμαστε μία κυβερνώσα αριστερά, είμαστε μία αριστερά που δεν σκοπεύει σε ηρωικές ήττες, αλλά στις νίκες για να αλλάξουμε την πορεία αυτού του λαού» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στον Β1 Τομέα Αθηνών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μιλώντας απόψε σε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση που οργάνωσε στην Πάτρα, η νομαρχιακή επιτροπή Αχαΐας του κόμματος.

Όπως σημείωσε, απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους, «δεν μπορεί εμείς να έλθουμε στην εξουσία χωρίς τον κόσμο, χωρίς την ενεργοποίηση του κόσμου, για αυτό ζητάω την δικιά σας βοήθεια, διότι είμαστε όλοι πολιτικά στελέχη» και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν ειδικά στελέχη που ξέρουν, υπάρχει ο ελληνικός λαός και όλες οι κοινωνικές ομάδες που θέλουμε να στηρίξουμε. Και μαζί πρέπει να παλέψουμε για να αντιστρέψουμε τους συσχετισμούς».

Παράλληλα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε ότι «δεν πάμε για ηρωικές ήττες, πάμε ξανά για να κερδίσουμε τις εκλογές και τουλάχιστον να έχουμε μία αντιπολίτευση που να τι φοβούνται».

«Γιατί», όπως συνέχισε, «όποιος πιστεύει ότι αυτή η χώρα θα έχει για πολλά χρόνια μια ΝΔ με 40% και χωρισμένη την αντιπολίτευση, ξέρει ότι βάζει ταφόπλακα σε αυτόν τον λαό και εμείς αυτό απλώς δεν θα το επιτρέψουμε, δεν θα το επιτρέψετε».

Μιλώντας για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε σε «τρεις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στη δεξιά και στην αριστερά, πάνω στις οποίες βασίζεται το πρόγραμμά μας» και συνέχισε:

«Το πρώτο είναι ότι εμείς πιστεύουμε σε ένα αναπτυξιακό κράτος που θα αντιμετωπίσει τα δομικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας με ένα σοβαρό τρόπο», συμπληρώνοντας ότι «εμείς έχουμε ένα σχέδιο για να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας».

Όπως είπε, «έχουμε πρόταση για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για τον αγροτικό τομέα, για την νεολαία και για το εργατικό δυναμικό , αλλά και το πώς μπορούμε να παρέμβουμε με καινούργια χρηματοδοτικά εργαλεία, διότι δεν μπορούμε να βασιστούμε πια στο ότι μόνο με ιδιωτικές επενδύσεις μπορείς να αλλάξεις αυτό το σύστημα».

Ταυτόχρονα, υπογράμμισε, ότι «η χώρα χρειάζεται ένα παραγωγικό αναπτυξιακό κράτος, το οποίο θα αλλάξει τη δομή της Ελληνικής οικονομίας για να είναι βιώσιμη η ανάπτυξη».

Ακόμη είπε ότι «στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ υπάρχουν μέτρα για την στήριξη του εισοδήματος και των εργατικών δικαιωμάτων, στηρίζοντας ταυτόχρονα τους συνταξιούχους, τους δημόσιους και τους ιδιωτικούς υπαλλήλους».

«Μία ακόμη διαχωριστική γραμμή», συνέχισε, «έχει να κάνει με την αγορά, διότι εμείς θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να παρεμβαίνεις στις αγορές και να ρυθμίζεις», φέρνοντας ως παράδειγμα την ενεργειακή κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένοντας ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., είπε απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους: «Θα μου πείτε γιατί ήταν τόσο δύσκολα αυτά τα πράγματα να βγουν στην επιφάνεια πριν από τις πρώτες εκλογές και γιατί δεν μπορούσαμε να περάσουμε αυτό το μήνυμα. Νομίζω ότι ίσως επενδύσαμε περισσότερο από ότι έπρεπε σε μία αρνητική λογική και όχι στην ανάδειξη του προγράμματός μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.