«Έφυγε» από τη ζωή στα 88 του χρόνια ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουτσέλης

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση

«Έφυγε» από τη ζωή στα 88 του χρόνια ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουτσέλης

Την τελυεταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, άφησε την Κυριακή 23 Απριλίου, ο δημοσιογράφος, Άγγελος Βουτσέλης.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωσή για τον θάνατο του Άγγελο Βουτσέλη:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με θλίψη τον δημοσιογράφο και μέλος του Συνδέσμου, Άγγελο Βουτσέλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής (23/4), σε ηλικία 88 ετών. Ο Άγγελος Βουτσέλης γεννήθηκε το 1935. Ήταν απόφοιτος της Παντείου και εργάστηκε σε πολλά Μέσα επιφορτισμένος με το ρεπορτάζ της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελευθεροτυπία», «Έθνος», «Τα Νέα» και στο ένθετό της «ΟΜΑΔΑ», «Μεσημβρινή», «Σημερινά», ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτης στο 5ο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο Άγγελος Βουτσέλης υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση την αθλητική δημοσιογραφία. Ήταν εργατικός και έχαιρε εκτίμησης και σεβασμού από τους συναδέλφους.

Ο συνάδελφός μας αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Σπυριδούλα, τον γιο τους Λάμπρο και τα εγγόνια τους Φιλήμονα-Άγγελο και Άρτεμη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται θερμά τους οικείους του Άγγελου Βουτσέλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.