Λαϊκός Σύνδεσμος, Νέα Δεξιά, Δύναμη Ελληνισμού, Χριστιανοδημοκράτες & Εθνικό Μέτωπο ψηφίζουν Τ.Γκουριώτη στην Γλυφάδα!

Λαϊκός Σύνδεσμος, Νέα Δεξιά, Δύναμη Ελληνισμού, Χριστιανοδημοκράτες & Εθνικό Μέτωπο ψηφίζουν Τ.Γκουριώτη στην Γλυφάδα!

Μαζική πολιτική στήριξη από τα πατριωτικά κόμματα στον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη, λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, τη Νέα Δεξιά, την Δύναμη Ελληνισμού, το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα και το Εθνικό Μέτωπο να εκδίδουν ανακοινώσεις στήριξης της παράταξης και του Τάσου Γκουριώτη!

Είναι η πρώτη φορά που τα κόμματα αυτά, τα οποία αθροιζόμενα την Κυριακή στις ευρωεκλογές μπορεί να λάβουν ποσοστό μέχρι και 12%, στηρίζουν έναν δημοτικό συνδυασμό με επίσημες ανακοινώσεις και τοποθετήσεις των κομμάτων τους.

Συγκεκριμένα από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στους δήμους που δεν κατεβάζει ψηφοδέλτιο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου, υποστηρίζει πατριωτικές δημοτικές παρατάξεις.

Στην Γλυφάδα η μοναδική πατριωτική παράταξη είναι «Η Γλυφάδα Μπροστά» του εκδότη Τάσου Γκουριώτη, ενός καλού Έλληνα, οικογενειάρχη και επιτυχημένου επαγγελματία, ο οποίος δεν ανήκει στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αλλά έχει αντιμετωπίσει με πολιτική και εκδοτική ηθική το κόμμα και τα στελέχη του.

Ο δήμος Γλυφάδας υποφέρει από εγκληματικότητα, ανομία, κατεστραμμένες υποδομές και διαφθορά. Ο Τάσος Γκουριώτης μπορεί να είναι ο δήμαρχος που θα δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά!».

Η Νέα Δεξιά στην επίσημη ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας του Τάσου Γκουριώτη για τον δήμο Γυφάδας και της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» αναφέρει τα εξής:

«Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 στηρίζει για δήμαρχο Γλυφάδας τον υποψήφιο Τάσο Γκουριώτη και τον συνδυασμό του “Η Γλυφάδα Μπροστά” όπου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συμμετέχει και ο Αντιπρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Γιώργος Καραποστόλου.

Η στήριξή μας προσφέρεται σε έναν πραγματικό πατριώτη που με τις πράξεις του και τη μέχρι τώρα πορεία του έχει αποδείξει ότι πάνω απ’ όλα βάζει την Ελληνική Σημαία, την αγάπη του για τη Γλυφάδα και κατ΄επέκταση την αγάπη του για την Πατρίδα».

H Δύναμη Ελληνισμού δια του προέδρου της, βουλευτή Πειραιά Δημήτρη Καμμένου, εξέδωσε την εξής δήλωση στήριξης:

«Θεωρώ πραγματική τύχη για την Γλυφάδα το γεγονός ότι ο Τάσος Γκουριώτης κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και πλήθος άξιων και ικανών πολιτών της Γλυφάδας τον έχουν ακολουθήσει ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων και ο πρωταθλητής Ελλάδος στο βόλεϊ ανδρών, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, του Ολυμπιακού.

Ο Τάσος Γκουριώτης έχει υπηρετήσει την Ελλάδα από κρίσιμες κυβερνητικές θέσεις και έχει αποδείξει την αξία του σε δύσκολες αποστολές, όπως ως επικεφαλής της ομάδας διαχείρισης κρίσεων των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Δύναμη Ελληνισμού τον στηρίζει. Οι πολίτες της Γλυφάδας έχουν την ευκαιρία να τον αναδείξουν δήμαρχο. Μην την χάσουν…».

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, βουλευτής, πρώην υφυπουργός Εργασίας και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Νικολόπουλος, στην δήλωση στήριξης του Τάσου Γκουριώτη και του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά», δήλωσε: «Η παράταξη “Η Γλυφάδα Μπροστά” και ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Γκουριώτης, έχουν την αμέριστη στήριξή μας και καλώ τους πολίτες της Γλυφάδας να δώσουν την ψήφο τους σε έναν αγνό πατριώτη, καλό χριστιανό, οικογενειάρχη και απόλυτα επιτυχημένο επιχειρηματία. Η Γλυφάδα χρειάζεται ασφάλεια και τεχνογνωσία στην διαχείριση των προβλημάτων της. Ο Τάσος Γκουριώτης είναι ο δήμαρχος που χρειάζεται η πόλη».

Αντίστοιχη δήλωση εξέδωσε και το Εθνικό Μέτωπο, δια της τοπικής οργάνωσης της Γλυφάδας: «Το ”Εθνικό Μέτωπο” στην Γλυφάδα στηρίζει-ψηφίζει τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Τάσου Γκουριώτη “Η Γλυφάδα μπροστά”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και τα στελέχη του είναι αποδεδειγμένα πατριωτικών αρχών και διαθέτουν το πάθος, την δύναμη, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα να κάνουν την Γλυφάδα καλύτερη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι πολλοί άλλοι κορυφαίοι παράγοντες του δημόσιου βίου, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και ακαδημαϊκοί έχουν εκφράσει την στήριξή τους στον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη, όπως ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, (τ. Γενικός Γραμματέας Κυβερνήσεως – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ.) ο πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής, στρατηγός ε.α. Σωτήρης Γεωργακόπουλος, ο καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης) Διονύσης Χιόνης κλπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.