Κυριάκος Βελόπουλος: «Στηρίζω Τάσο Γκουριώτη και “Η Γλυφάδα Μπροστά”» – Δριμεία καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης

Κυριάκος Βελόπουλος: «Στηρίζω Τάσο Γκουριώτη και “Η Γλυφάδα Μπροστά”» – Δριμεία καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης

Την στήριξή του στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» και τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Γκουριώτη για τις δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής στην Γλυφάδα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος με «ζωντανή» δήλωσή του από το κανάλι «Αlert» στην οποία τόνισε: «Η Ελληνική Λύση στην Γλυφάδα ψηφίζει Τάσο Γκουριώτη και “Η Γλυφάδα Μπροστά” για να υπάρξει ασφάλεια και ανάπτυξη στη πόλη»!

Πρόκειται για το έκτο κόμμα του ευρύτερου πατριωτικού χώρου που εκφράσει την στήριξή του στον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη.

Είχαν προηγηθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, η Νέα Δεξιά, η Δύναμη Ελληνισμού, το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα και το Εθνικό Μέτωπο.

Είναι η πρώτη φορά που τα κόμματα αυτά, τα οποία αθροιζόμενα την Κυριακή στις ευρωεκλογές μπορεί να λάβουν ποσοστό μέχρι και 15% βάσει όλων των δημοσκοπήσεων, στηρίζουν έναν δημοτικό συνδυασμό με επίσημες ανακοινώσεις τους.

O υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, Τάσος Γκουριώτης, σχολίασε λέγοντας:

“Δεξιά ενωμένη, ποτέ νικημένη”

https://twitter.com/gkouriotis/status/1131961164743741440


Μετά την δήλωση πολιτικής από τον Κυριάκο Βελόπουλο, το γραφείο Τύπου της «Ελληνικής Λύσης» αναφερόμενο στην τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε χθες το εκλογικό κέντρο της παράταξης στην Γλυφάδα (στην συμβολή Ανδρέα Παπανδρέου 92 και λεωφόρο Βουλιαγμένης), ανακοίνωσε τα εξής:

«Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Τάσου Γκουριώτη ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κ. Βελόπουλος μίλησε για την θέση του κόμματός του στο ζήτημα της εσωτερικής ασφάλειας.

Ο Κ.Βελόπουλος ήταν σαφής: «Μηδενική ανοχή». Όχι όμως όπως το λέει η Νέα Δημοκρατία. Ξεκάθαρα πράγματα. Ό,τι λέμε το εννοούμε.

Τα φαινόμενα τρομοκρατίας κι ανομίας πρέπει να πατάσσονται σαν το αυγό του φιδιού. Πριν επωαστεί.

Πρώτη κίνηση είναι η αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου. Δρακόντειοι νόμοι. Στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι απλό:

Ισόβια δεσμά για τρομοκρατικές επιθέσεις.

Κι όταν λέμε ισόβια… εννοούμε ισόβια, όχι βγαίνω ελεύθερος μετά από μερικά χρονάκια.

Στο δε μέτωπο της φυλάκισης, όταν επιβάλλονται ισόβια… εννοούμε ισόβια. Όχι μετά από 1 χρόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι σκληροί κακοποιοί.

Για το ζήτημα εκπαίδευσης των Αστυνομικών, των Ειδικών Δυνάμεων και των Εξαρχείων ή της άμεσης απέλασης των λαθροεισβολέων, έχουμε ολόκληρο πρόγραμμα στο οποίο τα έχουμε καταγράψει αναλυτικά.

Υ.Γ.: Όταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κυβερνήσει οι Έλληνες θα κοιμούνται ήσυχοι κι όχι θα κάνουν ότι κοιμούνται όπως ο ΣΥΡΙΖΑ τους συμβουλεύει…».

Να θυμίσουμε ότι πολλοί άλλοι κορυφαίοι παράγοντες του δημόσιου βίου, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και ακαδημαϊκοί έχουν εκφράσει την στήριξή τους στον συνδυασμό «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη, όπως ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, (τ. Γενικός Γραμματέας Κυβερνήσεως – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ.) ο πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής, στρατηγός ε.α. Σωτήρης Γεωργακόπουλος, ο καθηγητής Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης), Διονύσης Χιόνης κλπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.