Δ.Κουτσούμπας: «Την Κυριακή ζωντανεύουμε ξανά την ελπίδα με δυνατό ΚΚΕ»

«Μόνο ο λαός σώζει το λαό»

Δ.Κουτσούμπας: «Την Κυριακή ζωντανεύουμε ξανά την ελπίδα με δυνατό ΚΚΕ»

«Την Κυριακή ζωντανεύουμε ξανά την ελπίδα, με δυνατό ΚΚΕ» ήταν το μήνυμα έστειλε απόψε από το Σύνταγμα ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αυτοί μόνοι τους και εμείς όλοι μας!», «η οργή του λαού με έναν τρόπο μπορεί να εκφραστεί στην κάλπη, με ενίσχυση του ΚΚΕ» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Αθήνα.

Υπογράμμισε πως «κάθε ψήφος στο ΚΚΕ αθροίζεται στο πανελλαδικό του ποσοστό και στέλνει περισσότερους κομμουνιστές, αγωνιστές στη Βουλή, πανελλαδικά. Χαμένη είναι κάθε ψήφος στα κόμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν και στα διάφορα συμπληρώματά τους, όπως το ΜέΡΑ25 και η Ελ. Λύση, που συγκυβέρνησαν και μας έφεραν ως εδώ!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.