ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έτσι θα καλύψει η ΕΡΤ τη διαδικασία των εκλογών

Θα χρησιμοποιηθούν και γιγαντοοθόνες αφής

Έτσι θα καλύψει η ΕΡΤ τη διαδικασία των εκλογών

Ο εκλογικός «μαραθώνιος», με παράλληλες συνδέσεις με όλο το δίκτυο των ανταποκριτών της ΕΡΤ στην Ελλάδα και στις μεγάλες πρωτεύουσες του εξωτερικού, θα αρχίσει στο ΕΡΤNEWS και την ΕΡΤ1 ήδη από τις 05:00 της Κυριακής, με τον Δημήτρη Απόκη και την Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα.

Στις 06:00, τη σκυτάλη παίρνουν ο Δημήτρης Κοτταρίδης με τη Νίνα Κασιμάτη, ενώ αμέσως μετά το πρώτο δελτίο ειδήσεων, στις 10:30 τους διαδέχονται η Βούλα Μαλλά και ο Κώστας Λασκαράτος. Στις 13:00, αναλαμβάνουν η Σταυρούλα Χριστοφιλέα και ο Ηλίας Σιακαντάρης και ακολουθούν στις 16:00, αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Στις 17:30, θα αρχίσει και επισήμως η εκλογική βραδιά από το ΕΡΤNEWS Studio, με τον Γιώργο Κουβαρά. Μαζί του στο στούντιο θα είναι ο Απόστολος Μαγγηριάδης και όλο το επιτελικό δυναμικό της ΕΡΤ με τους δημοσιογράφους Χριστίνα Βίδου, Δημήτρη Κοτταρίδη, Κώστα Παπαχλιμίντζο, Σοφία Παπαϊωάννου, Ηλία Σιακαντάρη και Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Προσκεκλημένοι δεν θα είναι μόνο πολιτικοί, αλλά και προσωπικότητες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, όπως και καλλιτέχνες οι οποίοι θα σχολιάσουν τα αποτελέσματα.

Στις 19:00, η ΕΡΤ θα παρουσιάσει με έναν πραγματικά καινοτόμο τρόπο το πανελλαδικό exit poll. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθούν γιγαντοοθόνες αφής, που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν στην Ελλάδα. Παράλληλα, τα σενάρια της επόμενης μέρας θα αναλύσουν ο διδάκτορας Πολιτικής Επιστήμης, Παναγιώτης Κουστένης, και ο σύμβουλος Στρατηγικής και Επικοινωνίας, Ευτύχης Βαρδουλάκης.

Η εκλογική βραδιά θα συνεχιστεί έως τις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Μαΐου, με τη μετάδοση των αποτελεσμάτων και την καταμέτρηση των ψήφων σε όλα τα εκλογικά κέντρα. Θα ακολουθήσει το κανονικό ενημερωτικό πρόγραμμα του ΕΡΤNEWS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι το ραδιόφωνο της ΕΡΤ για την Ομογένεια θα παρουσιάσει την εκλογική μάχη από τις 19:00 έως τις 22:00. Οι δημοσιογράφοι Θανάσης Χούπης, Προκόπης Αγγελόπουλος και Γιώργος Διονυσόπουλος θα συνομιλήσουν με τους Έλληνες ψηφοφόρους του εξωτερικού και υποψηφίους των κομμάτων, για την εκλογική διαδικασία, στην οποία μετέχουν για πρώτη φορά και ομογενείς από τις χώρες που διαμένουν, αλλά και με Έλληνες δημοσιογράφους που εργάζονται σε ελληνόφωνα και διεθνή ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.