ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Γ.Τσίπρας: «Στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε συντριπτική ήττα – Πρέπει άμεσα να ανακάμψουμε»

«Προφανώς θα υπάρχει αλλαγή συνθημάτων, στο πρόγραμμα δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή»

Γ.Τσίπρας: «Στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε συντριπτική ήττα – Πρέπει άμεσα να ανακάμψουμε»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του πρωί της Πέμπτης, τόνισε μεταξύ άλλων πως το κόμμα ης αντιπολίτευσης δέχθηκε μια συντριπτική ήττα στις εκλογές 2023.

«Δεν είναι το ζήτημα ότι χάσαμε τις εκλογές, δεν ήταν τα ποσοστά 35%-25%. Πρόκειται για ένα συντριπτικό αποτέλεσμα, από το οποίο πρέπει άμεσα να ανακάμψουμε», σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως «δεν θα συζητήσουμε σήμερα τα λάθη, αυτή είναι μια συζήτηση που θα γίνει μετά τις εκλογές. Σήμερα είναι η πορεία προς τις επόμενες εκλογές. Προφανώς θα υπάρχει αλλαγή συνθημάτων, στο πρόγραμμα δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Ανδρέα Ξανθού, οι οποίοι έθεσαν και θέμα ηγεσίας, ο Γιώργος Τσίπρας δήλωσε:

«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στην παρούσα φάση για τον Αλέξη Τσίπρα. Όταν λέω στην παρούσα φάση, δεν εννοώ μόνο μέχρι τις εκλογές αλλά και μετά τις εκλογές. Το ότι πρέπει να συζητήσουμε τι έγινε και τι δεν έγινε και όποιος θέλει να θέσει θέμα αργότερα, είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί προφανώς, δημοκρατικό τους δικαίωμα είναι.

Οι δηλώσεις που ακούτε τις τελευταίες μέρες από σήμερα θα σταματήσουν. Έχουν γίνει και ορισμένες εντελώς άστοχες, για το timing που γίνονται. Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Αναφέρομαι και στον κ. Παπαδημούλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.