ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η απάντησή της Ζ.Κωνταντοπούλου στον Δ.Κουτσούμπα: «Σε εκείνο τον πολιτικό αρχηγό που ειρωνεύθηκε την αγάπη…»

«Ο κυνισμός και η ειρωνεία δεν άλλαξαν ποτέ τον κόσμο»

Η απάντησή της Ζ.Κωνταντοπούλου στον Δ.Κουτσούμπα: «Σε εκείνο τον πολιτικό αρχηγό που ειρωνεύθηκε την αγάπη…»

H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο στόχαστρο του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Σημειώσε πως προκαλεί προβληματισμό η υπέρμετρη προβολή της και αναρωτήθηκε: «Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα ριάλιτι και είπαν να ασχοληθούν με το κίνημα δήθεν της αγάπης;», σχηματίζοντας μια καρδιά με τα δάχτυλά του.

Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν άργησε να έρθει. Την Πέμπτη, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, απάντησε σε «εκείνο τον πολιτικό αρχηγό που ειρωνεύθηκε την αγάπη» δηλώνοντας πως «ο κυνισμός και η ειρωνεία δεν άλλαξαν ποτέ τον κόσμο. Αντιθέτως, η αγάπη είναι η δύναμη που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο απέναντι στην τοξικότητα και το μίσος».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λίγο πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, υποσχέθηκε «αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών» και τόνισε πως το βράδυ της Κυριακή κρίνεται αν η Βουλή θα έχει μια ζωντανή αντιπολίτευση, που «μόνο η Πλεύση Ελευθερίας μπορεί να εγγυηθεί και να κάνει».

Σε άλλο δε, σημείο, επεσήμανε ότι η ίδια έχει σχεδιάσει την κοινοβουλευτική ομάδα, μια ΚΟ που θα υπερασπίζεται τους πολίτες, θα είναι παρούσα στη Βουλή, θα καταθέτει προτάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε επόμενο σημείο επανέλαβε πως θα κάνει χρήση των ειδικών προνομίων που έχει ως πρώην πρόεδρος του Κοινοβουλίου, τόσο στις συζητήσεις της ολομέλειας όσο και στη Διάσκεψη των Προέδρων. Ταυτοχρόνως, συνέχισε, η Πλεύση Ελευθερίας θα ενεργοποιήσει δύο «ξεχασμένες» από τα κόμματα, κοινοβουλευτικές διαδικασίες: τη διαδικασία αναφορών των πολιτών και τη διαδικασία ακρόασης φορέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.