ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κ.Μητσοτάκης στον Βόλο: «Είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές – Διακυβεύεται η επόμενη δεκαετία»

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνταξιούχους μέχρι να σβήσει η προσωπική διαφορά»

Κ.Μητσοτάκης στον Βόλο: «Είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές – Διακυβεύεται η επόμενη δεκαετία»

Ως τις πλέον κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών χαρακτήρισε τις κάλπες τις 21ης Μαΐου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που απευθύνει ομιλία αυτήν την ώρα στον Βόλο.

Όπως εξήγησε, αναμετρώνται δύο κόσμοι οι οποίοι θα καθορίσουν την πορεία της χώρας για την επόμενη δεκαετία. «Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019» είπε απαντώντας στις «απειλές» Τσίπρα από την γειτονική Λάρισα ότι «η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι αλλιώς».

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι επί ΝΔ δόθηκαν για πρώτη φορά αυξήσεις στους συνταξιούχους μετά από 12 χρόνια.

«Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνταξιούχους μέχρι να σβήσει η προσωπική διαφορά» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναφέρθηκε στην επικείμενη επίσκεψή του στη Λέσβο και στη Ρόδο αύριο, ενώ προανήγγειλε και επίσκεψη στο Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα, στο εργοτάξιο του μετρό που θα τεθεί σε λειτουργία σύντομα.

“Θα εξακολουθούμε να στηρίζουμε τους συνταξιούχους που έχουν προσωπική διαφορά έως αυτή να σβήσει χρόνο με το χρόνο”, είπε στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Η χώρα από κέντρο διερχομένων μεταναστών, έγινε πατρίδα με σύνορα σε γη και θάλασσα… Έχουμε οριστικά μηδενίσει τις ροές των παράνομων μεταναστών. Ο φράχτης του Έβρου επεκτείνεται σε όλη τη μεθώριο. Για τη θωράκιση της Άμυνας μας την απάντηση την ξέρετε ήδη. Έχω μία μεγάλη αγάπη στην Πολεμική Αεροπορία”.

“Ο κ. Τσίπρας χθες ρωτήθηκε στο ντιμπέιτ αλλά δεν απάντησε ούτε για τα F35 ούτε για το συμβόλαιο με τις τρεις φρεγάτες Belhara”.

“Για εμάς η Εθνική Άμυνα είναι ο υπέρτατος αυτοσκοπός”.

“Είμαι υπερήφανος που κοιτάω τους συνταξιούχους στα μάτια και τους λέω: ναι μπορείτε να πάρετε πλέον την σύνταξή σας το πολύ σε δυο μήνες και όχι σε τρία χρόνια”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Η τραγωδία στα Τέμπη μας πόνεσε όλους και με έκανε αποφασισμένο να συγκρουστώ με νοοτροπίες του παρελθόντος. Τα βήματα την επόμενη 4ετια πρέπει να γίνουν άλματα”, είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.