ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μ.Βορίδης: «Δεν έχει προγραμματιστεί πότε θα στηθούν οι δεύτερες κάλπες»

Το μόνο που είναι προγραμματισμένο όπως δήλωσε είναι ημέρα ορκωμοσίας της νέας Βουλής

Μ.Βορίδης: «Δεν έχει προγραμματιστεί πότε θα στηθούν οι δεύτερες κάλπες»

Ο Μάκης Βορίδης δήλωσε πως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η δεύτερη μέρα του Ιουλίου για τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των εκλογών και πως υπάρχει στο τραπέζι η 25η Ιουνίου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι η ημερομηνία δεν είναι προγραμματισμένη με τη νομική έννοια του όρου, γίνεται απλώς κάποια εκτίμηση με βάση τη διαδικασία.

Το μόνο που είναι προγραμματισμένο, εξήγησε, μιλώντας στον ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, είναι ημέρα ορκωμοσίας της νέας Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στα αποτελέσματα των εκλογών σημείωσε ότι περίπου μέχρι τις 9:30 θα υπάρχει το 80% των αποτελεσμάτων και μέχρι τα μεσάνυχτα θα υπάρχει και μία εικόνα για τους σταυρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.