ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο σποτ από τη Νέα Δημοκρατία: «Στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα προχωράει μπροστά»

«Για να συνεχίσει να προχωράει σταθερά»

Νέο σποτ από τη Νέα Δημοκρατία: «Στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα προχωράει μπροστά»

Νέο σποτ κυκλοφόρησε από τη Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών, με τίτλο «στις 25 Ιουνίου η Ελλάδα προχωράει μπροστά».

Το σποτ ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, λίγες ημέρες πριν από τον β’ γύρο των εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γράφοντας τα εξής: «Στις 25 Ιουνίου κάνουμε το μεγάλο βήμα, για να συνεχίσει η πατρίδα μας στον δρόμο της υπερηφάνειας, της ανάπτυξης και της ευημερίας. Για να συνεχίσει να προχωράει Σταθερά, ακόμα πιο Τολμηρά, Μπροστά!»


Στο σποτ αναφέρονται δε τα εξής: «Το μπλε είναι το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Από την αρχαιότητα εκφράζει την πίστη και την ελπίδα. Συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την αυτοπεποίθηση, την αλήθεια, τη σιγουριά και την ηρεμία. Και εμείς οι Έλληνες το κάναμε σημαία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.