ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέο βίντεο του Κ.Μητσοτάκη στο Tik Tok: Η τούμπα, τα ντολμαδάκια και το βρίσιμο της Μαρέβας

Μέσω του Tik Tok παρουσιάζει τον προεκλογικό του αγώνα

Νέο βίντεο του Κ.Μητσοτάκη στο Tik Tok: Η τούμπα, τα ντολμαδάκια και το βρίσιμο της Μαρέβας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στη πλατφόρμα του TikTok, απαθανατίζει στιγμές από την προεκλογική του εκστρατεία, λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές.

Το βίντεο περιλαμβάνει πλούσια παρασκήνια από τις επισκέψεις και περιοδείες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε Χαλκιδική Θεσσαλονίκη, Αμφιλοχία και Πάτρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού δείχνει τα απαραίτητα αξεσουάρ που έχει μαζί του στις περιοδείες (σημειώσεις, μαντήλι, χτένα και νερό), κάνει αναφορές ξανά στον μικρό Φαίδωνα – καθώς και ο ίδιος πήγε να πέσει όταν ανέβηκε σε εξέδρα για να μιλήσει – και κλείνει με αναφορές στο αγαπημένο του φαγητό τα ντολμαδάκια.

Αυτό το βίντεο στο Tik Tok είναι ο ορισμός του «Watch till the end» γράφει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

@kyriakosmitsotakis_

Αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του «Watch till the end» #ekloges2023 #BTS #SeasonFinale #KyriakosMitsotakis

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.