ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Π.Κουρτζίδης και Κ.Αλεξόπουλου υποψήφιοι με το «ΕΑΝ» του Α.Κανελλόπουλου

Ο Πάρις Κουρτζίδης είχε συμπορευτεί με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου

Π.Κουρτζίδης και Κ.Αλεξόπουλου υποψήφιοι με το «ΕΑΝ» του Α.Κανελλόπουλου

Η Κατερίνα Αλεξοπούλου, η οποία έφυγε από την Ελληνική Λύση, εντάχθηκε στην Ελληνική Ανατροπή και θα συμμετέχει με τον πρόεδρο της, Πάρι Κουρτζίδη, στα ψηφοδέλτια του ΕΑΝ στις εκλογές 2023.

Η κ. Αλεξόπουλου θα είναι υποψήφια στην Α’ Αθηνών ενώ ο Πάρις Κουρτζίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Την εξέλιξη αυτή είχε προαναγγείλει ο κ. Κουρτζίδης.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα συμμετάσχει Ελληνική Ανατροπή όπως έκανε γνωστό ο Πάρις Κουρτζίδης που τόνισε πως θα συμπράξει με εγκεκριμένο κόμμα.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου θα υπάρξει αυτόνομη κάθοδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πανικός του συστήματος Μητσοτάκη, ειδικά μετά την επίσημη αναφορά μου στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου, περί εγκληματικής οργάνωσης, που επίσημα κατέθεσα προ ημερών, καθώς και οι δημόσιες καταγγελίες Εμφιετζόγλου για Γεραπετρίτη, σε συνέχεια των επίμαχων καταγγελιών μου, ήταν που οδήγησαν σ’ αυτή τη φασιστική απόφαση.

Σε μια ακόμη ωμή παρασκηνιακή παρέμβαση. Το παρακράτος, τα παραδικαστικά, η Greek Mafia, η εγκληματική οργάνωση με την πολυσχιδή -ενίοτε και μαφιόζικη- δράση, σας διαβεβαιώνω ότι κι αν κάνει σύντομα θα αναγκαστεί να καθίσει στο σκαμνί για να λογοδοτήσει. Η Πατριωτική Ένωση θα είναι με τον έναν ή άλλο τρόπο δυναμικά παρούσα στις επικείμενες επαναλαμβανόμενες εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δε Ελληνική Ανατροπή αναμένεται να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 21ης Μαΐου, συμπράττοντας με εγκεκριμένο κόμμα. Όπως και στις πιθανές δεύτερες εκλογές του Ιουλίου και μάλιστα με αυτόνομη κάθοδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.