Πού θα βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί την ώρα των αποτελεσμάτων

Στην Πειραιώς ο Κ.Μητσοτάκης - Στο σπίτι του ο Α.Τσίπρας

Πού θα βρίσκονται οι πολιτικοί αρχηγοί την ώρα των αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα των εκλογών θα γίνουν γνωστά σε λίγες ώρες και οι πολιτικοί αρχηγοί παίρνουν θέσεις «μάχης» προκειμένου να παρακολουθήσουν τα πρώτα ασφαλή στοιχεία που αναμένεται να γνωστοποιηθούν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά, αναμένεται από λεπτό σε λεπτό στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς προκειμένου να παρακολουθήσει με μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ τα exit polls, αλλά και τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

Από την άλλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά στο σπίτι του στην Κυψέλη και αμέσως μετά θα δώσει το «παρών» στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη, πλέον βρίσκεται στην ανακαινισμένη αίθουσα Τύπου στα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος.

Την ίδια ώρα, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που το πρωί βρέθηκε στη Λαμία για να ψηφίσει, θα μεταβεί στον Περισσό, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή, όπου μετά τις 21:00 θα προβεί σε δηλώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τον Κυριάκο Βελόπουλο αναμένεται να βρεθεί στα γραφεία της Ελληνικής Λύσης για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και τα exit polls, αμέσως μετά το κλείσιμο των καλπών στις 19:00 το απόγευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.