ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πραγματοποιήθηκε η γενική πρόβα στο υπουργείο Εσωτερικών για τις εκλογές – Τι ώρα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα

Στις εκλογές της 21ης Μάϊου το 80% της Επικράτειας είχε ενσωματωθεί στις 22:10

Πραγματοποιήθηκε η γενική πρόβα στο υπουργείο Εσωτερικών για τις εκλογές – Τι ώρα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα

Η γενική πρόβα, για την μετάδοση των αποτελεσμάτων στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, με το πρώτο αποτέλεσμα εκτιμάται στις 20:30 το βράδυ και αυτό γιατί σε αυτές τις εκλογές δεν θα χρειαστεί καταμέτρηση σταυρών.

Η ενσωμάτωση θα προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Στις εκλογές της 21ης Μάϊου το 80% της Επικράτειας είχε ενσωματωθεί στις 22:10.

Η πρόβα πραγματοποιήθηκε παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων και των εκπροσώπων της Singular Logic.

Την καθιερωμένη επίσκεψη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου πραγματοποίησε νωρίτερα η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού. Την ενημέρωσε για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού σχετικά με την εκλογική διαδικασία της Κυριακής και τη διευκόλυνση των εκλογέων όπου χρειαστεί.

Νωρίτερα, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφτηκε και ο υπηρεσιακός υπουργός Επικρατείας Βασίλης Σκουρής, προκειμένου να τη διαβεβαιώσει για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

«Υπάρχει μεγάλη εμπειρία όλα θα πάνε καλά» ανέφερε η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει ετοιμότητα από όλους τους υπαλλήλους – επιβλέπω προσωπικά, ο σχεδιασμός ακολουθείται κατά γράμμα» ανέφερε ο Γενικός διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών και διοικητικής υποστηριξης Γιώργος Δέδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.