ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το δημόσιο μήνυμα της Ρ.Θρασκιά για την πρώτη της μέρα στη Βουλή – «Θα αγωνιστώ για όλους»

H Ρ.Θρασκια εκλέχθηκε βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Το δημόσιο μήνυμα της Ρ.Θρασκιά για την πρώτη της μέρα στη Βουλή – «Θα αγωνιστώ για όλους»

Η Ράνια Θρασκιά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης και προχώρησε σε μία ανάρτηση στη οποία ευχαριστεί όσους την τίμησαν με την ψήφο τους και αναφέρει όλα όσα θα προσπαθήσει να κάνει κατά τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας.

Η ανάρτηση της:

«Η πρώτη μέρα στην Ελληνική Βουλή, ως βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Η συγκίνησή μου από την τιμή που μου έγινε από τους συμπολίτες μου είναι τεράστια. Και η αυτονόητη ευθύνη που προκύπτει από αυτήν. Με απόλυτη συναίσθηση αυτής της ευθύνης θα πορευτώ σε αυτήν την διαδρομή.

Και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, από το μυαλό και την καρδιά μου, για να δικαιώσω κάθε έναν από τους ανθρώπους που με έφτασαν με την ψήφο τους ως εδώ. Θα αγωνιστώ για μια συμπεριληπτική, δίκαιη κοινωνία και για ευημερία για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διαχωρισμούς. Με λογική και ευαισθησία. Για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα», έγραψε η Ράνια Θρασκιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.