ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Ρέστης: «Δεν έχω καμία σχέση με την χρηματοδότηση του κόμματος Νίκη»

«Ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο»

Β.Ρέστης: «Δεν έχω καμία σχέση με την χρηματοδότηση του κόμματος Νίκη»

Ο επιχειρηματίας Βίκτωρ Ρέστης χαρακτήρισε ως αναληθή τα δημοσιεύματα που τον συσχέτιζαν με τη χρηματόδητηση πολιτικών κομμάτων και τον ενέπλεκαν με το κόμμα Νίκη. 

Σε σχετική ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας αναφέρει τα εξής: 

«Ήρθαν σε γνώση μου δημοσιεύματα απολύτως αναληθή και δίχως πραγματικό υπόβαθρο τα οποία εμπλέκουν το πρόσωπό μου με δήθεν χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαίου.

Δραστηροποιούμαι επιχειρηματικά τόσο στη χώρα μας όσο και στο διεθνές περιβάλλον επί σειρά δεκαετιών και κατ ‘ επιλογή μου ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο και πολιτικά δρώμενα είτε εντός Ελλάδος είτε διεθνώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξιώνω να παύσουν οι ψευδείς και ανυπόστατες φημολογίες σε βάρος μου και να μην παίζονται παιχνίδια χρησιμοποιώντας το όνομά μου προς εξυπηρέτηση πρόδηλων ,κακόβουλων και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων , άλλως θα προσφύγω αμεσα στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.