ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χ.Σπίρτζης: «Να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα και αν χρειαστεί θα κάνουμε την αυτοκριτική μας»

«Υπάρχει η πιθανότητα και είναι συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια να μην επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα»

Χ.Σπίρτζης: «Να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα και αν χρειαστεί θα κάνουμε την αυτοκριτική μας»

Ο Χρήστος Σπίρτζης ελπίζει πως το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι διαφορετικό απ’ αυτό των Exit Poll, τονίζοντας πως αν τελικά συμβεί αυτό τότε θα πρέπει να μπει στο θέμα του δημόσιου διαλόγου η χειραγώγηση των δημοσκοπήσεων.

«Υπάρχει η πιθανότητα και είναι συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια να μην επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα των Exit Poll. Αν γίνει αυτό πρέπει να κάνουμε μια άλλη συζήτηση για το πως χειραγωγούν οι δημοσκοπήσεις το αποτέλεσμα του ελληνικού λαού. Νομίζω ότι αυτή τη συζήτηση δεν πρέπει να την αποφύγουμε», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα και αν χρειαστεί θα κάνουμε την αυτοκριτική μας, όπως την κάναμε και παλιά. Εγώ δεν έχω την εικόνα των αποτελεσμάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.