ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Έκρηξη» Γ.Ραγκούση στη Βουλή: «Δεν υπάρχει πιο βρώμικη κυβέρνηση από τη δική σας»

Αναφορικά με τροπολογία για το ΟΑΚΑ

«Έκρηξη» Γ.Ραγκούση στη Βουλή: «Δεν υπάρχει πιο βρώμικη κυβέρνηση από τη δική σας»

Έξαλλος ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης με την τροπολογία του Λευτέρη Αυγενάκη, η οποία -σύμφωνα με όσα είπε από το βήμα της Βουλής- δίνει τη δυνατότητα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ να προχωρά σε απευθείας αναθέσεις 5 εκατ. ευρώ και, μάλιστα, χωρίς καμία υποχρέωση δημοσίευσης των πράξεων αυτών στη «Διαύγεια».

«Κύριε Αυγενάκη, ειλικρινά σας το λέω, δεν πρέπει να υπάρχουν στο ελληνικό λεξιλόγιο λέξεις για να περιγράψουν αυτήν την αθλιότητα και αυτή τη χυδαιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επισήμανε πως η τροπολογία του υφυπουργού Αθλητισμού «δημιουργεί το πιο βρώμικο πλαίσιο δημοσιονομικής διαχείρισης που μπορεί να φανταστεί ανθρώπου νους».

Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε την Κυριακή εθνικές εκλογές;

  • Νέα Δημοκρατία (9%, 2.690 Votes)
  • ΣΥΡΙΖΑ (15%, 4.558 Votes)
  • ΚΙΝΑΛ (4%, 1.086 Votes)
  • ΚΚΕ (4%, 1.279 Votes)
  • Ελληνική Λύση (22%, 6.718 Votes)
  • MεΡΑ25 (3%, 869 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Δεξιάς (39%, 11.978 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Αριστεράς (5%, 1.548 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.726

Loading ... Loading ...

«Νομιμοποιείτε το οικονομικό έγκλημα»

Και πρόσθεσε σε ανάλογο ύφος: «Έρχεστε εδώ, με το άρθρο 7 της συγκεκριμένης τροπολογίας, να νομιμοποιήσετε το οικονομικό έγκλημα και το οικονομικό κακούργημα σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Και δεν ντρέπεστε καθόλου να το ντύνετε με αυτά τα δήθεν όμορφα λόγια…».

«Κύριε Αυγενάκη», συνέχισε ο κ. Ραγκούσης, «αν αύριο το πρωί υπάρχει διοίκηση στο ελληνικό δημόσιο, σε οποιοδήποτε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, που θα προβεί σε απευθείας αναθέσεις 5 εκατ. ευρω, θα πάει φυλακή; Και για πόσα χρόνια κ. Τσιάρα με βάση τον ποινικό κώδικα; Δέκα ή 15 χρόνια;».

Τόνισε δε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη επείγοντος που να δικαιολογεί την εν λόγω τροπολογία, καθώς δεν είναι προγραμματισμένη κάποια αθλητική διοργάνωση που η χώρα μας πρέπει να «προλάβει». «Ε, δεν υπάρχει πιο βρώμικη κυβέρνηση από τη δική σας» συμπέρανε, εξηγώντας πως ο κ. Αυγενάκης κρύβει την εν λόγω διάταξη πίσω από την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Αναλάβετε τις ευθύνες σας»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αίσθηση προκάλεσε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε στα μέλη της πλειοψηφίας, καλώντας τα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Κι εσείς κύριοι βουλευτές της ΝΔ πρέπει να αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας. Νομιμοποιείτε και καθιερώνετε τη δυνατότητα διοικήσεων μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο να προβαίνουν σε απευθείας αναθέσεων 5 εκατ. ευρώ σε ¨κολλητούς¨» στηλίτευσε και κατέληξε λέγοντας πως «δεν υπάρχει μεγαλύτερη βρομιά από αυτήν που νομιμοποιείτε σήμερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.