ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνική Λύση: «Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ όταν πρόκειται για μειοδοσίες στα εθνικά θέματα συμφωνούν σε όλα»

Ελληνική Λύση: «Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ όταν πρόκειται για μειοδοσίες στα εθνικά  θέματα συμφωνούν σε όλα»

Η Ελληνική Λύση με ανακοίνωση της κατακεραυνώνει τη στάση της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στα Σκόπια και την αποδοχή της συμφωνίας με την Τουρκία.

«Τα Σκόπια υπέγραψαν πενταετή στρατιωτική συμφωνία με την Τουρκία, συνεχίζοντας την πολιτική Γκρούεφσκι, καταρρίπτοντας έτσι τα μυθεύματα περί της Συμφωνίας των Πρεσπών», σημειώνει εισαγωγικώς και συνεχίζει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως σε μία επίδειξη πολιτικού θράσους, επιμένει ότι η επαίσχυντη συμφωνία θα ανέκοπτε την επέλαση της Τουρκίας στα Βαλκάνια!

Ταυτόχρονα η Ν.Δ. εξακολουθεί να υπερασπίζεται την Συμφωνία των Πρεσπών, ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της Ευρώπης στα Σκόπια, αντί να ασκήσει βέτο όπως η ίδια προεκλογικά είχε δεσμευτεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράφει και η Ν.Δ. εφαρμόζει πιστά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης καταλήγει με το γενικό πολιτικό σχόλιο, «αποδεικνύεται πλέον ότι κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση συμφωνούν σε όλα τα μεγάλα, και εθνικά επώδυνα (μνημόνια, Πρέσπες, παράνομη μετανάστευση κλπ) παριστάνοντας τους διαφωνούντες στα μικρά και ασήμαντα για να κρατήσουν την κομματική τους “πελατεία”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.