ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Βελόπουλος: «H κυβέρνηση πουλάει το παραμύθι για παραγωγή ενέργειας με ανεμογεννήτριες»

Κ.Βελόπουλος: «H κυβέρνηση πουλάει το παραμύθι για παραγωγή ενέργειας με ανεμογεννήτριες»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής χαρακτήρισε ως παραμύθι την παραγωγή ενέργειας με ανεμογεννήτριες.

«Ένας δεν πρέπει να παραιτηθεί; Δεν φταίει κανένας;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κι έκανε λόγο για ζημιά πάνω από 20 δις που θα χρειαστεί πάνω από μια δεκαετία να αποκατασταθεί. «Πρέπει η Βουλή να νομοθετήσει τώρα, στα καμένα κανένας επενδυτής, καμία ανεμογεννήτρια. Η απόφαση του ΣΤΕ λέει ότι μπορούμε να βάλουμε στο δάσος ανεμογεννήτριες. Αυτό δεν είναι επένδυση», είπε και πρόσθεσε: «Μην αρχίσουμε να φυτεύουμε πεύκα παντού, χρειάζεται ειδική μελέτη δασολόγων. Η φυσική αναδάσωση είναι καλύτερη από την τεχνητή. Να γίνει σοβαρή αναδάσωση».

Ο κ. Βελόπουλος επέκρινε τους πολιτικούς αρχηγούς ότι δεν ασχολήθηκαν με την αιτία της μεγάλης καταστροφής και σχολίασε την αναφορά του πρωθυπουργού ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες. «Δεν σώσατε τον κόσμο κύριε πρωθυπουργέ. Σαφώς και το ότι σώθηκαν ανθρώπινες ζωές είναι πολύ σημαντικό. Όμως, ο άνθρωπος χρειάζεται περιβάλλον. Ζωή στα καμένα δεν θα υπάρχει για τα επόμενα 10-15 χρόνια. Άρα, δεν είναι μόνο να σώσουμε τις ζωές, αλλά και τις περιουσίες και το περιβάλλον του ανθρώπου», είπε.

«Κάνατε ένα λάθος όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, γιατί είναι χρέος τιμής για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πρέπει όλη η Βουλή και οι πολιτικοί αρχηγοί να ευχαριστήσουν όλες τις χώρες που βοήθησαν στις δύσκολες ώρες που πέρασε η Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Αναφερόμενος στις φωτιές, «πάμε στην ουσία της συζήτησης τώρα. Μας είπατε ότι φταίει κλιματική αλλαγή, ο καύσωνας. Ότι τα φτιάξατε όλα καλά. Τότε γιατί κάηκε η Ελλάδα;» ρώτησε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, για να συνεχίσει λέγοντας «Σας λένε ψέματα οι σύμβουλοί σας και αυτό με ενοχλεί ως άνθρωπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είπατε ότι πετούσαν 74 πτητικά μέσα. Από τα 9 καναντέρ πετούσαν τα 4. Από τα 25 Σινούκ πετούσαν τα 4. Ή σας κρύβουν την αλήθεια οι σύμβουλοί σας, ή δεν λέτε την αλήθεια κύριε Μητσοτάκη» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και συμπλήρωσε: «Τα πτητικά μεσα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα πρώτα δέκα λεπτά. Αν αρπάξει η φωτιά, ζήτω που καήκαμε»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.