ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απάντηση ΥΠΕΘΑ σε ερώτηση Κ.Βελόπουλου: «Χρησιμοποιούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για την εξυπηρέτηση των αλλοδαπών»

Απάντηση ΥΠΕΘΑ σε ερώτηση Κ.Βελόπουλου: «Χρησιμοποιούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για την εξυπηρέτηση των αλλοδαπών»

Παραδέχεται το ΥΠΕΘΑ πως μέρος του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ασχολείται πλέον επί μονίμου βάσεως με τους παράνομους μετανάστες.

Η απάντηση δόθηκε σε ερώτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου. Αυτό που δεν διευκρινίζει όμως είναι πόσα στελέχη απασχολούνται με την παράνομη μετανάστευση και όχι με τα συνταγματικά τους καθήκοντα που είναι η προστασία της χώρας από την ξένη επιβουλή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ – ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Την στιγμή που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επιβεβαιώνει την ανάγκη αυξημένης παρουσίας των Ελληνικών Ε.Δ στις θαλάσσιες περιοχές δυτικά της Ρόδου, εξαιτίας των συστηματικών προκλήσεων και παράλογων αξιώσεων της Τουρκίας , την ίδια ώρα σε απάντηση του σε σχετική ερώτηση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ , ομολογεί ότι διαθέτει προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων σε δομές φιλοξενίας λαθρομεταναστών.
Μάλιστα ο κ. Παναγιωτόπουλος επικαλούμενος την διαβάθμιση των εγγράφων αρνήθηκε να γνωστοποιήσει στον Ελληνικό λαό τον ακριβή αριθμό του προσωπικού που διαθέτει στις δομές. Όσο οξύμωρες ακούγονται οι ως άνω απαντήσεις .άλλο τόσο εγκληματικά ριψοκίνδυνη είναι η επιλογή της κυβέρνησης να διαθέτει προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων να “περιποιούνται” τους λαθρομετανάστες , ενώ αυτό θα έπρεπε να διατεθεί στην αυξημένη φύλαξη των ανατολικών συνόρων της χώρας μας!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισυνάπτονται οι απαντήσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προς τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Κυριάκος Βελόπουλος με θέμα «Η γαλάζια πατρίδα στον ΟΗΕ – Αξιώσεις της Τουρκίας σε θαλάσσιες περιοχές δυτικά της Ρόδου», σας γνωρίζω ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προβαίνει στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών, σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προς όλες τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές διεθνών οργανισμών, σύμφωνα με τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, ώστε να στηλιτεύει σε διεθνές επίπεδο κάθε είδους εκδηλωμένης προκλητικής ενέργειας εκ μέρους της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συναφώς γνωρίζεται ότι οι ελληνικές ΕΔ διαθέτουν την ενδεδειγμένη επιχειρησιακή σχεδίαση και τα απαιτούμενα μέσα προκειμένου να εξασφαλίσουν την αποτροπή όσο και την αντιμετώπιση τυχόν προκλητικών ενεργειών, που πιθανόν ήθελαν εκδηλωθούν από την τουρκική πλευρά. Στο πλαίσιο αυτό, κατάλληλα ανεπτυγμένα Τμήματα και μέσα των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν επιφορτισθεί με το συγκεκριμένο έργο της παρακολούθησης και αντιμετώπισης των περιστατικών τα οποία εκδηλώνονται στην περιοχή ευθύνης τους.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.