ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνική Λύση: «Συζητούν για ξενοδοχεία χωρίς τους… ξενοδόχους»

Ελληνική Λύση: «Συζητούν για ξενοδοχεία χωρίς τους… ξενοδόχους»

Για τις προτάσεις της κυβέρνησης σε ότι αφορά τα ξενοδοχεία, αναφέρεται με ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση, υποστηρίζοντας με αυτές «δείχνει να αδυνατεί να αντιληφθεί τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος», ταυτόχρονα ειδική αναφορά έγινε και στο άνοιγμα των σχολείων.

«Προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας όπως πρωινό σε κάθε δωμάτιο ξεχωριστά ή ειδικές στολές για όλους τους εργαζομένους στις ξενοδοχειακές μονάδες είναι απλά ανέφικτες και θα προκαλέσουν χάος. Το χειρότερο δε όλων είναι ότι συζητούν για ξενοδοχεία χωρίς τους… ξενοδόχους. Έτσι δεν ακούν προτάσεις από τους ενδιαφερομένους, που μπορεί να είναι αποδοτικές, όπως για παράδειγμα χρήση ρομπότ για κάποιες από τις εργασίες, αλλά και μείωση της δόσης του ρεύματος- χωρίς να επιβαρύνεται η ΔΕΗ, καθώς ο υπολογισμός των παγίων γίνεται με βάση την περσινή κατανάλωση», αναφέρει η Ελληνική Λύση ενώ εκφράζει επίσης, έντονες επιφυλάξεις για το άνοιγμα των σχολείων.

«Πριν 20 ημέρες η Κυβέρνηση μας έλεγε ότι τα παιδιά μεταφέρουν τον ιό στους παππούδες και για το λόγο αυτό τα σχολεία παρέμειναν κλειστά και σήμερα, που θέλουν να τα ανοίξουν, λένε το αντίθετο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και διερωτάται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν ανοίξουν τα σχολεία και ο ιός διασπαρεί σε όλη τη χώρα, ποιός θα αναλάβει την ευθύνη; Ποιός θα μας πει εάν τελικώς ίσχυαν τα όσα έλεγαν πριν είκοσι ημέρες, ή τα όσα λένε τώρα; Με ανοιχτά σχολεία στον πανικό της η Κυβέρνηση ίσως κλείσει οριστικά την Ελλάδα», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.