Ελληνική Λύση: «Φαίνεται πως λαθρομετανάστες και τζαμιά δεν μεταφέρουν τον κορωνοϊό – Μόνο ο παπάς και οι εκκλησίες»

Ελληνική Λύση: «Φαίνεται πως λαθρομετανάστες και τζαμιά δεν μεταφέρουν τον κορωνοϊό – Μόνο ο παπάς και οι εκκλησίες»

Με ανακοινώσεις της η Ελληνική Λύση για την Πρωτομαγιά, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα μέτρα που αναμένεται να πάρει, αλλά και την λογική του να «κυνηγά» καμπάνες σε εκκλησίες και παπάδες.

«Ο συμβολισμός της ημέρας είναι πιο επίκαιρος από ποτέ, αφού έρχεται τσουνάμι αντεργατικών μέτρων από την Κυβέρνηση, περικοπές μισθών, ανεργία και στο “βάθος” νέο…μνημόνιο», προσθέτει.

Σε άλλη ανακοίνωση, η Ελληνική Λύση σχολιάζει τις συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά αναφέροντας τα εξής:

«Με αφορμή τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς λαμβάνουν χώρα πορείες και διαδηλώσεις εν μέσω της πανδημίας! Φαίνεται τελικά πως ο Μαρξ κι οι λοιποί αριστεροί, οι λαθρομετανάστες και τα τζαμιά δεν μεταφέρουν τον Κορωναϊό, μόνο ο παπάς, η καμπάνα και τα μεγάφωνα τον μεταφέρουν!

Η Κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε συλλήψεις; Μόνο τον επιτάφιο συλλαμβάνει;

Η Ελληνική Λύση λέει πως ούτε στην μια περίπτωση ούτε στην άλλη πρέπει να υπάρχουν συλλήψεις κι απαγορεύσεις, εφ΄ όσον τηρούνται οι αποστάσεις και προληπτικά μέτρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλά η Κυβέρνηση “κυνηγά” καμπάνες και μεγάφωνα εκκλησιών, επιταφίους και παπάδες, με λίγα λόγια δηλαδή μόνο τον Έλληνα και την ορθοδοξία!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.