Ελληνική Λύση: «Ενδεχόμενη συνεργασία με την Τουρκία ταΐζει το “τέρας” που διεκδικεί το Αιγαίο μας»

Ελληνική Λύση: «Ενδεχόμενη συνεργασία με την Τουρκία ταΐζει το “τέρας” που διεκδικεί το Αιγαίο μας»

Ξεκάθαρα αντίθετη με ενδεχόμενη συνεργασία με την Τουρκία στον τομέα του τουρισμού, είναι η Ελληνική Λύση.

«Εάν πράξουν αυτού του είδους την “συνεργασία”, “ταΐζουν” το “τέρας” του σωβινισμού που διεκδικεί το Αιγαίο μας, δηλαδή την Τουρκία. Κάτι τέτοιο θα είναι δυστυχώς εγκληματικό και εθνικά επιζήμιο».

“Ξέχασαν” πάλι τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους

Σε άλλη ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση ασκεί κριτική στην κυβέρνηση στην οποία καταλογίζει ότι κάνει συνεχώς σφάλματα στην πολιτική που ασκεί στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κυβέρνηση αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μέχρι σήμερα και παρά το διάγγελμα, “ξέχασαν” πάλι τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, καθώς δεν υπήρξε η παραμικρή εξαγγελία για τον πρωτογενή μας τομέα. Κάνουν λάθη συνεχή και απλά καλύπτουν την αποτυχία τους πίσω από την πετυχημένη μέσω των ΜΜΕ επικοινωνιακή πολιτική», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.