ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αλλάζουν εικόνα οι λιμένες Λαυρίου και Ραφήνας – Δικαιώνεται ο αγώνας του βουλευτή της ”Ελληνικής Λύσης” Α.Μυλωνάκη

Αλλάζουν εικόνα οι λιμένες Λαυρίου και Ραφήνας – Δικαιώνεται ο αγώνας του βουλευτή της ”Ελληνικής Λύσης” Α.Μυλωνάκη

Μεγάλο πρόγραμμα για τους λιμένες Λαυρίου και Ραφήνας αλλά και για την επέκταση της Αττικής οδού και του προαστιακού, εξήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή Ανατολικής Αττικής της «Ελληνικής Λύσης», Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος έχει δώσει μεγάλη μάχη για το θέμα στην βουλή.

Σύμφωνα με την απάντηση του Κ.Καραμανλή, σε ότι αφορά την οδική σύνδεση, το υπουργείο προχωρά με γοργούς ρυθμούς τις επεκτάσεις της Αττικής Οδού, διότι θα αποσυμφορήσουν την κίνηση στο υπάρχον οδικό δίκτυο, αλλά και θα συνδέσουν την Αθήνα με το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αττικής με ταχύτητα και ασφάλεια.

Παράλληλα, ο ΟΣΕ έχει ήδη συντάξει τα ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των σιδηροδρομικών έργων της επέκτασης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου και τη διασύνδεσή του
με τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας, αναθέτοντας στη θυγατρική του εταιρεία, την ΕΡΓΟΣΕ, την εκπόνηση των σχετικών μελετών.

Επίσης με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. εγκρίθηκε ο αναθεωρημένος «Σχεδιασμός 2020 της ΕΡΓΟΣΕ», στον οποίο περιλαμβάνεται ως προτεραιότητα η ανάπτυξη του προαστιακού σιδηροδρομικού δικτύου στην Αττική με τις επεκτάσεις προς Ραφήνα και Λαύριο.

Η ερώτηση του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Αντώνη Μυλωνάκη:

Η απάντηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή:

Η ομιλία του Αντώνη Μυλωνάκη στη Βουλή:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.