ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκαλύψεις Κ.Βελόπουλου: «Έρχεται συγκυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ – Υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες κι έχω στοιχεία»

Αποκαλύψεις Κ.Βελόπουλου: «Έρχεται συγκυβέρνηση ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝΑΛ – Υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες κι έχω στοιχεία»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του στον Στέφανο Χίο δήλωσε πως γνωρίζει ότι μετά τις επερχόμενες εκλογές θα υπάρξει συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, λέγοντας μάλιστα πως οι υπόγειες συμφωνίες έχουν ήδη γίνει και πως σε προσωπική του κουβέντα με κάποιο πολιτικό αρχηγό «δεν διαψεύστηκε».

Ο κ.Βελόπουλος υποστήριξε πως αν κοιτάξει κάποιος τις ψηφοφορίες στη Βουλή, τα λεγόμενα του Άδωνι Γεωργιάδη και την επιτροπή του ΑΣΕΠ το τοπίο της συγκυβέρνησης είναι ξεκάθαρο.

«Φαίνεται, το βλέπω καθημερινά στη Βουλή, ότι πάμε για μία συγκυβέρνηση, υπάρχει μία ιδιότυπη συγκυβέρνηση, δείτε τι ψήφισαν τα κόμματα τα τελευταία δύο χρόνια, 80% των νομοσχεδίων της ΝΔ ψηφίζει το ΚΙΝΑΛ, 55% ψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, 35% ψηφίζουμε εμείς», είπε αρχικά.

«Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει μία τάση υπόγειας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ, μετά τις εκλογές θα συγκυβερνήσουν κανονικά είναι δεδομένο», κατέληξε.

Σε νέα ερώτηση αν υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες και αν έχει στοιχεία ο κ.Βελόπουλος απάντησε πως «υπάρχουν» και ότι η συγκυβέρνηση «έρχεται».

«Εσείς πιστεύετε ότι ο Άδωνις Γερωγιάδης είναι χαζός; Ούτε έχει τρελαθεί. Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει κάνει ένα κρεσέντο φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση πρώτη, τακλύτερα λόγια για τον κ.Καρανίκα για τον “μπάφο”, ανακοίνωση δεύτερη για το μαξιλάρι των 37 δισ., χθεσινή ανακοίνωση τρίτη για τον κ.Κρέτσο», είπε ο κ.Βελόπουλος.

«Ο κ.Γεωργιάδης διαβλέποντας τα υπόγεια, τι γίνεται ότι έρχεται συγκυβέρνηση, γνωρίζοντας ότι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να βλέπει Γεωργιάδη προσπαθεί να γεφυρώσει την όποια παρελθοντολογική διαφορά, ώστε θα γίνει συγκυβέρνηση να μπορεί να είναι πάλι υπουργός».

«Στο ΑΣΕΠ η Νέα Δημοκρατία, με βάση την παλαιοκομματική αντίληψη θα έπρεπε να βάλει δικούς της ανθρώπους, την προηγούμενη εβδομάδα έβαλε 5 Πασόκους.Έρχεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΝΔ είναι δεδομένο, όταν στο ΑΣΕΠ ου επιλέγεις το προσωπικό στο δημόσιο αντί να βάλεις δικούς σου βάζεις 5 Πασόκους γιατί από κει θα περάσουν οι 50.000 προσλήψεις στο Δημόσιο που έρχονται. Το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα ελέγχουν τους διορισμούς», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.