ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ελληνική Λύση: «Ανιστόρητες και επικίνδυνες οι δηλώσεις του Γ.Γεραπετρίτη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα»

«Από πότε άραγε ο κλεπταποδόχος είναι ισότιμος με τον ιδιοκτήτη;»

Ελληνική Λύση: «Ανιστόρητες και επικίνδυνες οι δηλώσεις του Γ.Γεραπετρίτη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα»

Η Ελληνική Λύση, χαρακτήρισε ως «ανιστόρητες και επικίνδυνες» τις «δηλώσεις του υπουργού Eξωτερικών Γ.Γεραπετρίτη, λίγο μετά τη “μυστική” συνάντησή του με τον πρόεδρο του Βρετανικού Μουσείου, George Osborne, για τα Γλυπτά του Παρθενώνα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος «η λογική της κυβέρνησης Μητσοτάκη που δια στόματος ΥΠΕΞ συνοψίζεται στη φράση “είναι ώρα να βρούμε μία σωστή λύση για να έρθουν τα Γλυπτά πίσω στην Αθήνα” και ότι “πρέπει να υποβαθμίσουμε το θέμα της ιδιοκτησίας” εξισώνει τα “δικαιώματα” του κλεπταποδόχου με αυτά του νόμιμου ιδιοκτήτη!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από πότε άραγε ο κλεπταποδόχος είναι ισότιμος με τον ιδιοκτήτη;» διερωτάται η Ελληνική Λύση και «προειδοποιεί την κυβέρνηση, ότι οποιαδήποτε συμφωνία που θα βασίζεται σε “δανεισμό”, νομιμοποιεί την κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον βάρβαρο Έλγιν και αναγνωρίζει “κυριότητα” στους κλεπταποδόχους του Βρετανικού μουσείου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.