Ελληνική Λύση για την έρευνα για «μαύρο» χρήμα: «Το μαύρο καθεστώς της ΝΔ χρησιμοποιεί το παρακράτος των διορισμένων»

Δόθηκε εντολή από την αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για έρευνα στην Ελληνική Λύση, μετά τις καταγγελίες του Α.Μυλωνάκη

Ελληνική Λύση για την έρευνα για «μαύρο» χρήμα: «Το μαύρο καθεστώς της ΝΔ χρησιμοποιεί το παρακράτος των διορισμένων»

Ανακοίνωση για την έρευνα της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης μαύρου χρήματος εξέδωσε η Ελληνική Λύση, εξαπολύοντας επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Για το μοναδικό κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο δεν έχει τραπεζικό δανεισμό, δεν έχει κρυφές χρηματοδοτήσεις από ολιγάρχες, δεν έχει οποιαδήποτε άλλη πηγή εσόδων πέραν της νόμιμης κρατικής επιχορήγησης και των συνδρομών των στελεχών του, στο κρατίδιο με πρωτεύουσα τη Μπογκοτά – Μαξίμου, δόθηκε εντολή ελέγχου για “δήθεν” μαύρο χρήμα.

Το μαύρο καθεστώς της ΝΔ, αφού πήρε την απόφαση να “ξεκληρίσει” όλη την εθνική, κοινωνική, πατριωτική παράταξη, εν όψει της εθνικής μειοδοσίας που ετοιμάζει για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, επιτίθεται με λύσσα στο μοναδικό πατριωτικό κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου.

Για άλλη μία φορά η ΝΔ χρησιμοποιεί το παρακράτος των διορισμένων από αυτήν δήθεν ανεξάρτητων αρχών, ως εργαλείο των άθλιων κομματικών της σκοπιμοτήτων.

Μετά το ΕΣΡ τώρα αναλαμβάνει η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα(!)

Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου, που πτωχεύσατε τη χώρα, κάνατε 10 δισ παράνομες απ’ ευθείας αναθέσεις χωρίς να έχετε λογοδοτήσει.

Η Ελληνική Λύση δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, αντίθεται επιβεβαιώνεται για όσα υποστηρίζει περί σχεδίου ανήθικης στοχοποίησής της με ηθικό αυτουργό το Μέγαρο Μαξίμου.

Να είστε βέβαιοι ότι με τη δύναμη του ελληνικού λαού θα σας ελέγξουμε εμείς, μετά την 21η Μαΐου.

Υ.Γ.: Κερνάμε και ελληνικό μαύρο καφέ, με απόδειξη…!»
 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.