ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνική Λύση: «Η δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα τις καταγγελίες του Χ.Τζανερίκου»

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

Ελληνική Λύση: «Η δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα τις καταγγελίες του Χ.Τζανερίκου»

Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις καταγγελίες του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερίκου, ότι «ανώτατος κυβερνητικός» προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει «υπέρ» του «μπλόκου» στο κόμμα Κασιδιάρη.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

«Η δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα τις καταγγελίες του κ. Τζανερίκου.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει άμεσα να διερευνήσει τις καταγγελίες του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, κ. Τζανερίκου, οι οποίες αποκαλύπτουν την λειτουργία ενός παρακράτους που αγγίζει τον σκληρό πυρήνα του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού επικρατείας κ. Γεραπετρίτη δεν πείθουν κανέναν, διότι έχουμε προσωπική εμπειρία από τις μισές αλήθειες και τα ψέματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ελληνική Λύση γνωρίζει «από πρώτο χέρι» πως ακριβώς λειτουργούν οι διορισμένες από την κυβέρνηση, «ανεξάρτητες» αρχές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη δράση του ΕΣΡ, το οποίο λειτουργεί ακόμα και σήμερα παράτυπα με τις «πλάτες Γεραπετρίτη», καθώς η θητεία του έχει λήξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.