ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Βελόπουλος για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων: «Κάποια στιγμή ο Κ.Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

«Φταίει αυτός και η κυβέρνησή του»

Κ.Βελόπουλος για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων: «Κάποια στιγμή ο Κ.Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του»

Ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ με αφορμή τις κυβερνοεπιθέσεις στην Τράπεζα Θεμάτων καταλογίζει με δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, το σύστημα, μέσω hakers λέει η ΝΔ, έπεσε και τα παιδιά μας απογοητεύτηκαν. Τα παιδιά μας που αγωνιούν για το αύριό τους» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Βελόπουλος.

Προσθέτει πως «το πρόβλημα δεν είναι μόνον ότι έπεσε το σύστημα, το πρόβλημα είναι ότι δεν πέφτει η αλαζονεία τους και η αμετροέπειά τους. Δυστυχώς μέρα με την ημέρα γίνονται περισσότερο επικίνδυνοι γιατί είναι αμετροεπείς και αλαζονικοί», και καταλήγει.

«Κάποια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν μπορεί να φταίνε οι φωτιές, να φταίει το χιόνι, να φταίει η βροχή, αλλά να μην φταίει ποτέ αυτός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φταίνε αυτός και η κυβέρνησή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.